t-music Kryštof tour akusticky na univerzitách

• Sedmička vysokých škol bude hostit od 17. března koncerty kapely Kryštof
  • SMS soutěž o vstupenky pro zákazníky T-Mobile

Praha 18. února 2009 - Jarní pokračování t-music tour nabídne netradiční koncerty skupiny Kryštof. Ostravská formace vyrazí pod hlavičkou t-music tour, dlouhodobého projektu společnosti T-Mobile, do hudebně nezvyklého akademického prostředí.

t-music tour realizuje již několik let speciální a neobvyklá turné populárních českých hudebních kapel a interpretů. S Kryštofem však poprvé zavítá mimo klasickou klubovou scénu a navštíví v březnu sedm univerzit po celé republice. Vystoupení budou připravena speciálně pro vysokoškolskou půdu a jsou určena pouze studentům.

Kryštof působí na české hudební scéně již patnáct let. Po posledním úspěšném halovém turné překvapil nezvyklou šňůrou po divadlech a následně dokonce ve Státní opeře. Pro letošní rok si ovšem skupina naplánovala minimum koncertů a téměř žádné festivaly, aby se členové mohli věnovat přípravě nového alba. Výjimkou je právě spojení se značkou t-music a tour v dalším zcela unikátním prostředí.

Pro univerzitní auly a posluchárny nazkoušela skupina akustický program, který navazuje na nedávná vystoupení v divadlech, nicméně aranžérsky půjde o zcela nové zpracování. Tedy i ti, co akustický program slyšeli, se mohou těšit na něco nového. Jaké písně Kryštof zahrají, mohou ovlivnit i fanoušci sami 2. března přes online chat přímo s kapelou na stránkách t-music.

Prostor mezi písněmi bude věnován interaktivní komunikaci Richarda Krajča a dalších členů kapely se studenty, kteří budou moci hudebníkům klást otázky a konverzovat na témata, která si sami určí. Všechna vystoupení bude doprovázet velkoplošná projekce a studenti si odnesou řadu dalších bonusů jako např. vstupenku ve formě indexu, kam budou členové kapely podepisovat splnění předmětů. Dokonce může dojít ke vzájemnému zkoušení. Z každé zastávky šňůry a její přípravy také vznikne videozáznam, kterým bude provádět vždy jeden ze členů formace.

Vstupenky budou k dispozici pouze pro studenty daných vysokých škol. Polovina kapacity je určena k volnému prodeji, druhá polovina je rezervována pro studenty, kteří jsou zároveň i zákazníky společnosti
T-Mobile. Ti mohou volňásky získat v SMS soutěži.

t-music Kryštof tour začne 17. 3. na ostravské univerzitě a poslední sedmá zastávka je naplánována na pátek 27. března v prostředí Západočeské univerzity v Plzni. Více informací o jednotlivých vystoupeních, hudební content do mobilu, sms soutěž, chat s Richardem o písních na koncertech a následné záznamy naleznete na  www.t-music.cz/krystof.

Termíny t-music Kryštof tour

• 17. 3. Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava
  • 18. 3. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
  • 19. 3. Vysoká škola ekonomická v Praze
  • 24. 3. Masarykova univerzita, Brno
  • 25. 3. Univerzita Hradec Králové
  • 26. 3. Univerzita Pardubice
  • 27. 3. Západočeská univerzita v Plzni

Více informací na www.t-music.cz/krystof.

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, pro které je hudba nedílnou součástí každého dne.
Hudební portál www.t-music.cz přináší uvítací a vyzváněcí tóny, t-music chart s videoklipy či novinky ze světa hudby.  Jeho nedílnou součástí je největší tuzemský obchod s digitální hudbou t-music PLAY!, který nabízí přes 1 000 000 skladeb od více než 60 000 interpretů z celého světa.
Prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a prostřednictvím portálu www.stage.cz také začínající interprety.

Další informace na www.t-music.cz.

Fotografie jsou k dispozici v Obrazovém archivu/Ilustrační fotografie.