TABLET PRO NAŠE OD T-MOBILE

Tablet nyní jen za 1 Kč a pak ve splátkách včetně Sdíleného internetu 299 Kč měsíčně
Praktická aplikace zdarma zjednoduší používání tabletu

Praha, 5. prosince 2014 – T-Mobile připravil velmi praktický balíček „Tablet pro naše“ s aplikací „Snadněji“, jež zjednoduší a usnadní používání tabletu rodičům a prarodičům. V kombinaci s tabletem Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0, který lze pořídit již za 1 Kč (zbytek na splátky) s tarifem Sdílený internet, pak může být vhodným vánočním dárkem pro naše nejbližší. Aplikace „Snadněji“ bude během dnešního dne k dispozici zdarma na Google Play Store nebo ke stažení přes QR kód.

„Rádi bychom odstranili obavy z využívání mobilního internetu u starších rodičů a prarodičů a usnadnili jim ovládání chytrého mobilního přístroje. Svátky jsou ideální doba, neboť se rodina schází, tráví spolu více času a navzájem se obdarovává – třeba právě i tablety,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu T-Mobile pro segment domácností.

Balíček „Tablet pro naše“

• Tablet Samsung GALAXY Tab 3 Lite 7.0 za 1 Kč, následně pak 200 Kč po dobu 23 měsíců
  • Praktická aplikace „Snadněji“ zdarma
  • Sdílený internet za 99 Kč měsíčně

Balíček je ideálním dárkem k Vánocům, rodiče či prarodiče se nemusí o nic starat.Splátky tabletu i vyúčtování Sdíleného internetu bude mít na faktuře majitel hlasového tarifu, který data sdílí.

Praktický tablet, na němž si rodiče mohou nejen pohodlně prohlížet aktuální fotografie dětí a vnoučat, používat základní aplikace a surfovat na internetu, lze pořídit na splátky se smlouvou na 2 roky, přičemž jednorázově stačí zaplatit jen jednu korunu. Nabídka tabletu platí do konce roku, tedy do 31. 12. 2014, při aktivaci služby Sdílený internet samostatný k tarifům S námi v sítích+ a vyšším nebo při aktivaci jakéhokoli tarifu Mobilní internet na dva roky.

Snadněji

Aplikace „Snadněji“ používání tabletu maximálně zjednoduší – individuálně přizpůsobí nastavení podle potřeb uživatele -  rodiče či prarodiče. Usnadní ovládání, urychlí komunikaci s rodinou – například umožní vytáhnout na plochu nejdůležitější kontakty, zjednoduší přístup k oblíbeným webovým stránkám a nejpoužívanějším aplikacím či hrám. Viditelně umístěné datum, čas, svátky, počasí, ovládání zvuku, stav baterie či ikona ukazující připojení k internetu nebudou chybět. Po instalaci aplikace do mobilního zařízení se automaticky spustí průvodce, který velmi intuitivně uživatele provede nastavením. Nastavení plochy lze flexibilně přizpůsobit měnícím se potřebám. Aplikace je vhodná pro tablety s verzí os Android 4.0 a vyšší. T-Mobile rovněž plánuje připravit v nejbližší době verzi pro mobilní telefony.

Velmi praktická pro rodiče a prarodiče bude i možnost bezpečné vzdálené administrace dalším členem rodiny, který může pomoci s dalším nastavením jednotlivých prvků na úvodní obrazovce. Tuto funkcionalitu plánuje operátor zavést ještě do Vánoc.

Více informací na www.t-mobile.cz/tablet-pro-nase.