TELEVIZE OD T-MOBILE NA DVA MĚSÍCE ZA POLOVINU CENY

• Akce pro internetovou, satelitní i optickou TV
  • Premier Sport HD a Nova Sport 2 HD v únoru a březnu také v tarifu S
  • Třetina titulů z Videotéky ke zhlédnutí zdarma

Praha, 1. února 2021 – Pořídit si televizi od T-Mobile je teď ještě o něco výhodnější. Od dnešního dne čeká na všechny nové uživatele TV služeb na dva měsíce 50% sleva z pravidelného paušálu. Od tarifu S výše pro internetovou, satelitní a optickou TV. Aby T-Mobile potěšil nejen nové i stávající zákazníky zařadí navíc T-Mobile od 2. února do konce března do tarifu S sportovní kanály Premier Sport HD a Nova Sport 2 HD. Ve Videotéce se pak výrazně rozšíří nabídka titulů dostupných zdarma.

„Velmi nás těší zájem o naši televizní nabídku. Na konci roku jsme přinášeli TV vysílání téměř 190 tisícům zákazníků,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a dodává: „Abychom brzo pokořili hranici 200 tisíc, připravili jsme zvýhodněnou akci pro nové zákazníky a pro stávající vylepšení programové nabídky a Videotéky.“

Získat televizi od T-Mobile na dva měsíce za polovinu mohou všichni noví zákazníci, pokud si objednají T-Mobile TV, T-Mobile Optic TV nebo T-Mobile SAT TV od 1. 2. do 31. 3. 2021. Zároveň si od 2. února mohou zdarma vychutnat ten nejlepší fotbal z britských ostrovů, zápasy UFC či Super Bowl na programu Premier Sport HD. A to už v tarifu S, kam T-Mobile do konce března také přidá Nova Sport 2 HD. Kdo dá raději přednost filmovým zážitkům či dokumentům, užije si v únoru a březnu rozšířenou nabídku Videotéky. Ve videotéce bude celá třetina titulů dostupná zdarma.

TarifAkční cenaStandardní cenaSleva
S 199,50 Kč 399 Kč 50 %
M 249,50 Kč 499 Kč 50 %
L 299,50 Kč 599 Kč 50 %
XL* 449,50 Kč 899 Kč 50 %

Poznámka: tarif dostupný jen pro T-Mobile TV (IPTV)

Pro sledování televize od T-Mobile mohou zákazníci využít internetové připojení, optickou síť, satelitní vysílání nebo svá mobilní zařízení díky jedné aplikaci T-Mobile TV GO. S jednou smlouvou mohou zákazníci sledovat digitální T-Mobile TV přes internet až na dvou set-top boxech a čtyřech dalších zařízeních – Smart TV, notebook, počítač, tablet či telefon. Aplikace T-Mobile TV GO nabízí také sedmidenní archiv a možnost si oblíbené pořady nahrát a uložit až na 30 dnů.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).