Twist Přátelé Extra - nová předplacenka od T-Mobile

• Při pravidelném dobíjení hovory za 3,50 Kč/min do všech sítí
  • Textové zprávy za 1,50 Kč

Praha, 2. února 2012 – T-Mobile přináší novou limitovanou edici předplacených karet – Twist Přátelé Extra. S touto kartou lze volat za 3,50 Kč/min a posílat textové zprávy za 1,50 Kč/SMS na neomezený počet kontaktů a do všech sítí, při pravidelném měsíčním dobíjení od 300 Kč.

Základna uživatelů Twist karet čítá více než 2,5 milionu zákazníků. Operátor navazuje na úspěšnou sérii Twist Přátelé, a zároveň reaguje na podněty svých klientů, a proto připravil novou edici předplacených karet s ještě výhodnějším voláním. Ceny hovorů a SMS přitom platí na všechna čísla, a pokud je kredit posílán pravidelně, pak nižší sazby platí nastálo. T-Mobile navíc klienta vždy včas na potřebu dobití upozorní, aby o výhodu nepřišel.

Operátor nabízí rovněž i řešení pro uživatele, kteří volají nejvíce právě na pět čísel a zároveň nejsou příznivci pravidelného zasílání kreditu. S kartou Twist Přátelé Extra mohou obdobně jako u stávající edice Twist Přátelé volat i textovat na daných pět kontaktů za zvýhodněné ceny 3,50 Kč/min a 1,50 Kč/SMS, a to i bez nutnosti měsíčního dobíjení. Na všechna ostatní čísla je pak sazba 7 Kč/min, za SMS 3,50 Kč.

V případě, že klienti i přes upozorňující SMS nestihnou v daném termínu kartu včas dobít, přechází automaticky na standardní tarif Twist Přátelé.

Karta bude k dispozici na všech standardních prodejních místech. Nabídka platí do vyprodání zásob.

Více informací zde.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,2 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).