VÁNOČNÍ DÁREK OD T-MOBILE – DO KONCE ROKU NEOMEZENÁ DATA ZDARMA

• Adventní překvapení na poslední týden roku 2020
  • Neomezená data zdarma pro všechny tarifní zákazníky, živnostníky a uživatele předplacených karet Twist

Praha, 18. prosince 2020 – Co by to bylo za Vánoce, kdybychom spolu neměli co sdílet. A protože bez mobilních dat se zážitky špatně sdílí, nadělí T-Mobile všem zákazníkům neomezený internet v mobilu zdarma. A to na celý poslední týden letošního roku – od 24. do 31. prosince 2020. Uživatelé z řad domácností, včetně uživatelů předplacených Twist karet, a živnostníků dostanou balíček neomezených dat automaticky, není potřeba je aktivovat v aplikaci, volat na infolinku či posílat SMS.

„Letošní Vánoce budou s největší pravděpodobností jiné než obvykle. Aby mohli být naši zákazníci v bezpečném kontaktu se svými blízkými, darujeme jim na poslední týden v roce neomezená data zdarma,“ říká Michal Podlucký, ředitel řízení segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a doplňuje: „Zákazníci s tarifem i předplacenou kartou se nemusí o nic starat, možnost surfovat zcela bez obav jim automaticky aktivujeme.“

Balíček neomezených dat zdarma mohou zákazníci z řad domácností a živnostníků využívat od 24. do 31. prosince 2020. V následujícím týdnu obdrží proto SMS nebo zprávu do aplikace Můj T-Mobile, že jim budou neomezená data aktivována. Není potřeba nic potvrzovat, nikde se registrovat, jen si od Štědrého dne do silvestrovské půlnoci užívat mobilní internet v Česku bez limitů. Pokud se zákazníci vydají v posledním letošním týdnu do některé ze zemí Evropské unie, mohou z balíčku zdarma využít v datovém roamingu 2,2 GB. Samozřejmě jim budou k dispozici i data z jejich standardního tarifu.

Pro firmy a velké společnosti připravil T-Mobile také speciální datový dárek. Ten najdou od 23. prosince v aplikaci Můj T-Mobile nebo na portálu Moje firma.

Více na www.t-mobile.cz/vanoce.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, má téměř 6,2 milionu mobilních zákazníků. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře) a www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti).