Víkendové SMS za 0,50 Kč

• Členové T-Mobile Bonus programu budou esemeskovat levněji
  • Zvýhodněná služba platí od 1. 12. 2009 do 31. 5. 2010

Praha 1. listopadu 2009 - Zimní počasí láká k víkendovému lenošení. Pro ty zákazníky, kteří se ani doma neobejdou bez kontaktu s přáteli, nabízí T-Mobile zajímavé řešení. Od 1.12. 2009 T-Mobile přichází s novou zvýhodněnou službou v rámci T-Mobile Bonus programu - víkendové SMS do domácí sítě za pouhých 0,50 Kč včetně DPH.

Nabídka "Víkendové SMS do sítě T-Mobile" nahradí stávající zvýhodnění "Noční volání". Platit bude až do konce května.

Levnější SMS budou účtovány každý víkend od soboty 0.00.00 hodin až do nedělní půlnoci všem registrovaným do T-Mobile Bonus programu, kteří si zvolili typ výhody "Zvýhodněná služba". A to bez ohledu na to, zda využívají předplacených karet nebo tarifů.

Ani členové bez tohoto typu zvýhodnění nepřijdou zkrátka. Stále pro ně platí nabídka sbírání bonusových bodů na základě jejich měsíční útraty. Od letošního června navíc nemusí body shromažďovat jen pro svou vlastní potřebu, ale mohou je darovat kterémukoli jinému zákazníkovi T-Mobile.

Nabídka zvýhodněné služby je součástí věrnostního programu T-Mobile již od roku 2004. K 30.9. 2009 si ji zaregistrovalo 810 000 zákazníků, což představuje 35 % z účastníků programu. Celkový počet členů využívajících bonusy je 2 300 000. Pro objednání zvýhodněné služby nebo bodů k získávání odměn se stačí jednoduše zaregistrovat na http://www.t-mobile.cz/