Vyčerpejte svá data, v průběhu prázdnin od nás dostanete nová: T Mobile představil svou letní kampaň

Dostatek dat na sdílení letních zážitků i dárek za jejich čerpání. T-Mobile si pro zákazníky připravil letní kampaň, díky které se nemusí bát datovat naplno. Speciální letní nabídka jim přinese dvojnásobnou porci dat na každý prázdninový měsíc zdarma. Na zákazníky, kteří svá data vyčerpají, navíc čeká také dárek v podobě magentového vodotěsného vaku na vodu či na pláž.

Kampaň potrvá od 1.7. do 31.8. a v průběhu každého z prázdninových měsíců si může zákazník, novou porci dat zdarma vyzvednout minimálně jednou – v závislosti na zúčtovacím období. Ve chvíli, kdy se vyčerpání svých dat přiblíží, obdrží SMS s výzvou k aktivaci letní nabídky. Tu si může aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile okamžitě po obdržení notifikace, aniž by musel čekat na úplné vyčerpání datového limitu. Zároveň tam i uvidí objem nově získaného datového bonusu a jeho průběžné čerpání. Letní balíček je navíc možné využívat v rámci celé EU.

„Léto přináší mnoho zážitků, které chceme sdílet s ostatními. Z naší zkušenosti ale víme, že zákazníci někdy data zbytečně ‚šetří‘, protože se bojí, že jim dojdou. Aby se v létě nemuseli nijak omezovat, připravili jsme pro ně další porci dat na celé prázdniny,“ doplňuje Arslan Javed, manažer segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile.

Letní nabídku mohou využít také zákazníci z řad podnikatelů a živnostníků.

Bonus i pro firemní zákazníky a majitele předplacených karet

Prázdninová nabídka dvojité porce dat se vztahuje i na firemní zákazníky, kteří v létě využijí datové balíčky Mobilní internet Extra nebo Mobilní internet Extra Nastálo. Každý, kdo si koupí v létě Mobilní internet Extra Nastálo se navíc má možnost zúčastnit soutěže o devět produktů od značky Xiaomi.

Obnovu měsíční porce dat mohou využít také majitelé předplacených karet s aktivním ročním nebo měsíčním balíčkem s automatickou obnovou.

Na zákazníky, kteří svá data v létě vyčerpají, čeká na prodejně T-Mobile dárek v podobě vodotěsného vaku, díky kterému zůstane mobil nebo další cennosti i u vody v suchu, a to do vyčerpání jeho zásob.

Letošní prázdniny poprvé s Pořád online

V létě budou moci zákazníci nadále využít oblíbenou bezplatnou službu Pořád online, která nabízí základní datové připojení i ve chvíli, kdy kompletně vyčerpají svůj objem dat v rámci svého tarifu. Mohou tak zůstat v kontaktu s nejbližšími, hledat v jízdních řádech, mapách a pracovat s navigací, chatovat nebo vyřídit základní bankovní operace. Službu si rovněž jednoduše aktivují v aplikaci Můj T-Mobile.

Více detailů ohledně letní nabídky najdete zde: www.t-mobile.cz/letnidata.