VYŘEŠTE DVB-T2 JEDNOU PROVŽDY S T-MOBILE TELEVIZÍ

• Tarif XS pro přechod z DVB-T
  • Zvýhodněná cena na první dva měsíce jen 99 Kč
  • 40 programů, z toho 26 v HD kvalitě

Praha, 31. října 2019 - První tuzemské domácnosti čeká za necelý měsíc vypínání televizního vysílání ve formátu DVB-T. S T-Mobile televizí mohou všichni zákazníci vyřešit tento problém jednoduše, levně a trvale. Od 1. listopadu si totiž mohou zájemci o T-Mobile televizi vybrat tarif XS, který je navíc možné pořídit na první dva měsíce za zvýhodněnou cenu 99 Kč měsíčně. Akce platí do konce letošního roku.

„Více než polovina českých domácností nyní řeší vypínání televizního vysílání ve formátu DVB-T. Proto zákazníkům představujeme nový tarif T-Mobile televize, který je nejlevnější z naší nabídky,“ říká Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile, a dodává: „Zákazníkům tak odpadnou starosti se sháněním nového televizoru a navíc získají mnohem více programů v HD rozlišení a spoustu užitečných funkcí.“

S tarifem XS si každý zájemce může vychutnat všechny výhody T-Mobile televize a navíc na první dva měsíce za zvýhodněnou cenu 99 Kč. Standardní poplatek činí 149 Kč měsíčně. Stačí si aktivovat T-Mobile televizi s tarifem XS do konce roku 2019.

I když je tarif XS nejlevnější v nabídce, mohou diváci využít všech předností televize od T-Mobile. Ze 40 dostupných kanálů, včetně dvou pro dospělé, je 26 k dispozici v HD kvalitě. Takovou nabídku DVB-T2 opravdu nemá.

Kdo nestihne svůj oblíbený pořad, má k dispozici funkci sedmidenního zpětného zhlédnutí. Nechybí ani možnost nahrávání 10 hodin záznamu uložených až na 30 dnů, balíčky programů či možnost sledovat TV na jednom dalším mobilním zařízení.

Tarif XS je dostupný pro všechny televizní služby T-Mobile: T-Mobile TV, T-Mobile SAT TV a T-Mobile Optic TV. Z programové nabídky XS mohou zákazníci libovolně přejít na jakýkoliv vyšší tarif, případně tarif XS kdykoliv zrušit bez sankce.

Vánoční nadílka zdarma

Navíc i uživatelé tarifu XS se mohou těšit na vánoční nadílku od T-Mobile. Od 15. listopadu si mohou pořídit balíček HBO Základ na dva měsíce zdarma. Ten standardně přijde na 249 Kč měsíčně a zahrnuje HBO HD, HBO 2 HD a HBO 3 HD plus bezplatný přístup do aplikace HBO GO. Každý zákazník si může sám zapnout balíček HBO Základ v mobilní nebo webové aplikaci Můj T-Mobile v období od 15. listopadu do 31. prosince 2019. Dva měsíce zdarma začínají běžet od aktivace balíčku.

Kromě toho od 15. listopadu nadělí T-Mobile ve všech televizních tarifech prémiový obsah zdarma. Až do 10. ledna si tak diváci XS tarifu mohou vychutnat jedinečné dokumenty na BBC Earth, ale i ten nejlepší evropský fotbal na Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD a DIGI Sport 2 HD. Diváci tak mohou sledovat Premier League, Bundesligu, La ligu a další. A jako bonus ještě přidává T-Mobile pro vánoční období nový komediální kanál Comedy House HD.

Seznam kanálů v tarifu XS:

ČT1 HD, ČT2 HD, ČT:D / ČT Art HD, ČT Sport HD, ČT24 HD, Nova HD, Nova 2 HD, Nova Gold HD, Nova Action HD, Nova Cinema HD, Prima HD, Prima Cool HD, Prima Love HD, Prima Krimi, Prima Zoom HD, Prima Max HD, Prima Comedy Central, Barandov TV HD, Barrandov Krimi, Barrandov News, Kino Barrandov, FilmBox, Óčko HD, Óčko Star HD, Seznam TV HD, Óčko Express HD, Retro Music, Rebel 2 Slušnej kanál, TV Noe, Šlágr TV, JOJ Family HD, Jednotka HD, Dvojka HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, UP Network, Československo /  Be2Can HD, LEO TV / Extasy, Eroxxx HD, Magenta TV.

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,3 milionu zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu, provozuje již více než 1 042 5G vysílačů a svou sítí páté generace pokrývá 21 % obyvatel ČR. Jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka také budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.

Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.

Jednou z priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. Kromě naplňování konkrétních cílů v rámci iniciativy Green Deal se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje i na zmírnění digitální propasti a mentální wellbeing a podporu společensky zodpovědných aktivit. Vůči společnosti jako celku pak přijal auditovatelný závazek, že do konce roku 2024 budou mít jeho CSR aktivity přímý dopad na 555 200 jedinců. Společnost cíleně podporuje neziskové organizace i jednotlivce, pomáhá při mimořádných událostech a její zaměstnanci se pravidelně zapojují do řady dobrovolnických aktivit po celé ČR.
T-Mobile je členem národní sítě UN Global Compact a její služby byly již potřetí hodnoceny jako nejlepší v Best-in-test UMLAUT (dříve P3).