Cestovatel: příchozí hovory v zahraničí zcela zdarma

• Za příchozí hovor v cizině zákazníci T-Mobile nezaplatí s Cestovatelem ani korunu
  • Nabídka platí od 15. ledna do 31. března pro všechny současné i nové uživatele daného roamingového zvýhodnění

Praha 8. ledna 2007 - Pro všechny své zákazníky, kteří využívají roamingové zvýhodnění Cestovatel, připravil T-Mobile od 15. ledna cenový dárek. Za příchozí hovory v zahraničí totiž nezaplatí ani korunu. Dosud jim byl účtován sestavovací poplatek. Akce trvá do 31. března 2007 a vztahuje se jak na stávající tak nové uživatele Cestovatele.

Roamingové zvýhodnění Cestovatel je ojedinělou nabídkou na českém trhu určenou pro všechny tarifní zákazníky T-Mobile. S ním mohou totiž z ciziny volat téměř za stejné ceny jako v České republice. Od 15. ledna navíc ušetří všichni noví i stávající uživatelé Cestovatele na příchozích hovorech v zahraničí. Až do 31. března letošního roku jim nebude účtován sestavovací poplatek 29 Kč bez DPH (34,51 Kč s DPH). Přijetí hovoru tak bude ve všech sítích T-Mobile zcela zdarma.

Díky Cestovateli se volající nemusí obávat o velikost účtu za hovory v zahraničí, což se výrazně projevuje i na roamingových statistikách. Průměrná délka příchozích hovorů, pokud zákazník využívá Cestovatele, vzrostla o úctyhodných 187 procent. Uživatelé zvýhodnění se nebojí v cizině ani sami telefonovat - doba trvání odchozích hovorů se prodloužila téměř dvojnásobně. Ještě výrazněji stoupl počet minut, které provolá zákazník v zahraničí - u odchozích hovorů o 110 procent, u příchozích dokonce o 262 procent.*

Zvýhodnění Cestovatel je pro zájemce dostupné v 11 zemích, kde T-Mobile působí. Podstatně ušetří zákazníci na volání, SMS či datových přenosech v Německu, Rakousku, Slovensku, Maďarsku, Chorvatsku, Makedonii, Černé Hoře, Nizozemí, Velké Británii, USA a Polsku (síť ERA). Musí však v navštívených státech využívat síť T-Mobile.

Aktivace Cestovatele, stejně jako měsíční vedení, je zcela zdarma. Za hovor v rámci navštívené země či do České republiky zaplatí volající jednorázový sestavovací poplatek 29 Kč bez DPH (34,51 Kč s DPH) a za každou minutu hovoru bezkonkurenční cenu 4 Kč bez DPH (4,76 Kč s DPH). Cestovatele si mohou aktivovat všichni tarifní zákazníci T-Mobile.

Poznámka: *údaje platí pro tarifní zákazníky - fyzické osoby nepodnikající

Zvýhodnění Cestovatel

Cena za minutu volání + sestavovací poplatek
Cena bez DPH  Cena včetně DPH