Eva Karasová manažerkou CSR společnosti T-Mobile

Novou manažerkou CSR společnosti T-Mobile je od 1. května Eva Karasová, která tak nahradila Petru Pavičovou, která společnost opustila koncem roku 2014. Na své pozici bude mít na starost další rozvoj společenské odpovědnosti firmy – od ochrany životního prostředí přes etiku podnikání a spolupráci s neziskovými organizacemi až po zaměstnanecké dobrovolnické programy. Mezi největší projekty firmy patří Rozjezdy roku na podporu startu drobného podnikání, jejichž pátý ročník právě probíhá.

„Svou pozici chápu jako poslání a logický vývoj mé dosavadní kariéry. V posledních letech jsem získala bohaté zkušenosti jak v PR, tak v neziskové sféře, které budu nyní moci plně využít,“ říká Eva Karasová a dodává: „Společenská odpovědnost v T-Mobile je na vysoké úrovni; neomezuje se na fotogenické ´konání dobra´, ale zaměřuje se na smysluplné aktivity s konkrétním dopadem. Ráda bych pokračovala v dosavadní strategii, která se snaží pomáhat nejen finančně, ale také sdílením know-how. Je skvělé pracovat pro firmu, jejíž zaměstnanci považují za samozřejmé pomáhat potřebným ať už dobrovolnickou prací, nebo finančně.“

Eva Karasová přichází do T-Mobile z agentury Bison & Rose, kde působila od roku 2014. Předtím pracovala rok v Nadaci Open Society Fund Praha jako konzultant a pět let jako tisková mluvčí ve společnosti Tesco, kde měla na starost externí komunikaci včetně CSR. Do PR přešla z médií v roce 2000, kdy nastoupila do agentury AC&C Public Relations.

Mezi její koníčky patří toulky přírodou, lyžování, jízda na kole, film, literatura a zážitková gastronomie pro přátele.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031