Herní časopis FRAG ve zcela novém kabátě

• Jubilejní desáté číslo rozšiřuje svou působnost
  • Dárek pro čtenáře – 130 PC titulů na jeden měsíc zdarma v on-line půjčovně frag.cz
  • Mobilní hra My Sims pro zákazníky T-Mobile jen za cenu objednací SMS

Praha, 2. prosince 2010 – Ve zbrusu nové podobě vychází nyní jubilejní desáté číslo časopisu FRAG. Titul dříve věnovaný pouze mobilní zábavě rozšiřuje nyní svou působnost na celý herní svět a čtenáři v něm najdou informace nejen o hrách pro mobily a PC, ale i třeba na facebooku. První číslo za 49 korun se právě v těchto dnech objevuje na pultech obchodů a jeho čtenáři v něm najdou dárek – 130 plných PC her na jeden měsíc zdarma v on-line půjčovně her frag.cz.

„Časopis následuje internetový portál frag.cz. Ten už také není jen o hrách pro mobily, ale nabízí první on-line půjčovnu počítačových her či profesionální recenze nových titulů,“ vysvětluje Jiří Hašek, ředitel řízení kategorie a produktů společnosti T-Mobile, a dodává: „V nové podobě je FRAG jediným titulem o hrách skutečně pro celou rodinu – tedy nejen pro obvyklou skupinu mladých, ale i méně tradiční hráče – zaměstnaní či rodiče.“

Pro své čtenáře má FRAG, potažmo T-Mobile, připraveny hned dva dárky. Součástí balení je totiž kupón Relax v hodnotě 99 korun do on-line půjčovny PC her frag.cz. Díky němu budou mít po celý měsíc zdarma přístup ke 130 plným PC hrám, včetně takových titulů jako Age of Empires, Bejeweled 2, Zoo Tycoon, Flatout, 7 Wonders, Peggle nebo Farm Frenzy 2 CZ.

Druhý dárek je určen pro zákazníky T-Mobile, kteří si mohou do svého telefonu pořídit mobilní gamesku My Sims v češtině, a to jen za cenu objednací SMS podle jejich tarifu. Kód ke stažení najdou uvnitř časopisu.

Kromě toho první číslo FRAGu přináší na 68 stranách přehršel (čili 49) recenzí. Díky širokému záběru se na stránkách objevuje i rozhovor s Romanem Vaňkem, porotcem kulinářské soutěže Na Nože!, který se zhostil i hodnocení nejznámějších kuchařských her. A mistři kuchyně mají ostrý nejen nůž? Nezapadne ani další velké téma, a to Hraní v práci.

Garancí vysoké kvality je jistě autorský tým GODS, ve kterém nechybí slavná jména české herní žurnalistiky jako Mikoláš Tuček, Jakub Červinka či Ondřej Kolanda. Zasvěceným jistě netřeba připomínat, že se rovněž starají o portál frag.cz a stáli u úspěšných projektů jako Excalibur, Score, Game Page a další.

Základní fakta o FRAGU č. 10

• Náklad: 20 000 kusů