Léto s magentovým LTE+

• Nejrychlejší data jsou už dostupná na českých přehradách a hlavních silnicích
  • V červnu pokryto dalších 124 měst a obcí
  • LTE Truck jezdí za zákazníky v celé ČR

V létě se vydávají na cesty nejen lidé, ale LTE+ od T-Mobile. Od června je nejrychlejší mobilní internet dostupný na většině velkých přehrad a jezer ČR a LTE už pokrývá také devět hlavních dálnic a rychlostních silnic. V červnu operátor navíc pokryl dalších 124 měst a obcí. S přednostmi LTE+ se zákazníci mohou seznámit v LTE trucku, který v létě objíždí celou republiku.

Přehrady, silnice, obce: pokryto

Zákazníci T-Mobile mohou nyní pohodlně surfovat i „surfovat“ během odpočinku u velkých přehrad a jezer. Síť LTE již pokrývá Brněnskou přehradu, Dalešice, Hracholusky, Jesenici, Lhotu, Lipno, Máchovo jezero, Nové Mlýny, Orlík, Rozkoš, Seč a Slapy.

Mezi nejlépe pokrytá města signálem nejrychlejšího mobilního internetu na celém svém území patří Praha, Brno, Mladá Boleslav, Klatovy, Blansko, Benešov, Kopřivnice. Nově v červnu přibyly Plzeň, Karlovy Vary, Cheb, Prachatice, Velké Meziříčí, Kuřim a Humpolec. Pořádně si uživatelé zasviští také v Telči, Kaplici či Světlé nad Sázavou. Do konce roku na LTE mapu přibudou všechna krajská města České republiky.

T-Mobile pokračuje také v pokrývání hlavních komunikací. Více než 75% LTE pokrytí je dostupné i při jízdě na následujících dálnicích a rychlostních silnicích: D1, D2, D3, D5, R1, R46, R48, R55 a R7.

Operátor rovněž spustil několik novinek na své mapě pokrytí. Uživatelé si tak mohou zjistit například plánované pokrytí sítí LTE do konce letošního roku nebo oblasti pokrytí technologií LTE-Advanced umožňující rychlost stahování až 225 Mbit/s.

Aktuální kampaň

Zákazníci operátora se mohou v současné době setkat s mezinárodní letní kampaní zaměřenou na síť nové generace LTE+. Jedná se o nové označení pro jeho LTE síť, která je postavena na třech pilířích: síť LTE+ umožňuje díky VoLTE, které T-Mobile spustil v ČR jako první, prémiovou kvalitu hovoru, splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy Deutsche Telekom a díky LTE-Advanced umožňuje rychlost až 225 Mb/s.

V letních měsících je možno nejen na festivalech v České republice potkat LTE truck T-Mobile. Ten nabízí vedle zábavy a soutěží také možnost aktualizace či výměny starší SIM karty, která nepodporuje LTE, za tu, která bude LTE umět. Zaměstnanci T-Mobile budou také nabízet datové služby operátora. LTE truck můžete potkat v následujících termínech a destinacích:

• 31. 7. - 1. 8. 2015 - České hrady, Švihov
  • 7. 8. - 8. 8. 2015 - Moravské hrady, Brno - Veveří
  • 28. 8. - 30. 8. - Carros de Foc - obří loutky v ulicích, Plzeň

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031