Lístky na fotbal dříve a se slevou jen pro zákazníky T-Mobile

Nová nabídky programu Našim pro radost potěší fotbalové fanoušky
Zvýhodněné vstupenky na reprezentační utkání Česko – Lotyšsko
Nabídka slev se bude týkat i dalších domácích zápasů fotbalové reprezentace

T-Mobile jako generální partner české fotbalové reprezentace přináší milovníkům fotbalu z řad svých zákazníků zajímavou výhodu. Prostřednictvím programu Našim pro radost si totiž mohou koupit vstupenky na první letošní kvalifikační utkání reprezentace dva dny před oficiálním prodejem a navíc s 15% slevou. Tyto výhody chce operátor nabízet i před dalšími reprezentačními zápasy.

Předprodej začíná 31. ledna, dva dny před zahájením oficiálního prodeje. Zvýhodněné vstupenky mohou zákazníci T-Mobile získat prostřednictvím mobilní aplikace Našim pro radost, na webové stránce www.nasimproradost.cz nebo zasláním SMS ve tvaru PRORADOST FOTBAL na číslo 4603. Každý klient, který využije jednu ze tří výše uvedených možností, získá slevový kód a ten pak uplatní při koupi vstupenky na portálu www.ticketportal.cz. Na jedno telefonní číslo je možné zakoupit maximálně dvě vstupenky s 15% slevou.

První kvalifikační zápas reprezentace v letošním roce mezi Českem a Lotyšskem se uskuteční 28. března v pražské Synot Tip Areně. Podobnou nabídku chystá operátor i na ostatní domácí utkání reprezentace, tedy na zápasy s Kazachstánem 3. září a s Tureckem 10. října. V plánu jsou rovněž další aktivity pro příznivce fotbalu.

T-Mobile je generálním partnerem fotbalové reprezentace již od roku 1998. Zatím poslední smlouvu podepsal operátor se společností STES, nositelkou marketingových a reklamních práv Fotbalové asociace České republiky, 1. září 2014 na dva roky. T-Mobile tedy zůstává generálním partnerem fotbalové reprezentace minimálně do evropského šampionátu Euro 2016 ve Francii.