Milionářem na celý den

• Jste hraví? Staňte se milionářem!
  • Soutěží se od 5. září do 5. října
  • Denní a týdenní výhry, velké finále o milionářský den

Praha 4. září 2006 - Mnozí někdy přemýšleli o tom, jaké to je být opravdu, ale opravdu bohatý. Jak si asi žijí Bill Gates, Paris Hilton nebo Madonna? Jistě večeří v těch nejlepších restauracích, kde je nervózní obsluha neustále oslovuje "madam" nebo "sire", určitě přespávají v těch nejluxusnějších hotelech, vozí se v limuzínách s vlastním řidičem a s nadřazeností sledují ostatní smrtelníky. Každý, kdo si chce vyzkoušet život nechutně bohatých, nyní může - v soutěži Milionář společnosti T-Mobile, která startuje 5. září 2006.

Vzrušující klání o milionářský den se skládá z denních a týdenních kol, zakončených velkým finále. Pro vstup do hry je zapotřebí stáhnout jednu z 10 soutěžních Java her. V případě, že zákazníkovi nestačí hrát pouze o denní nebo týdenní výhru a chce se účastnit velkého finále, potom musí obratem po stažení Java hry odeslat SMS ve tvaru "MILIONAR Novak xx , kde xx je odpověď na soutěžní otázku: "Kolik Java her jsme nabídli zákazníkům od vzniku t-zones?" na telefonní číslo 736 300 008. Své štěstí při boji o denní výhry může zkusit soutěžící opakovaně, stačí stáhnout další hru.

V případě, že zákazník neměl štěstí v denním kole, není nic ztraceno. Hráč totiž automaticky postupuje do týdenního kola, kde se hraje o herní konzoli Sony PSP. A pokud ani to nevyšlo a zákazník odeslal soutěžní SMS, stále je ve hře o hlavní cenu. Její držitel bude znám 5. října a na nejšťastnějšího účastníka čeká první cena v podobě milionářského dne.

Odeslání SMS na číslo 736 300 008 je zpoplatněno dle tarifu každého účastníka soutěže. Objednání her je možné pomoci SMS, WAPu a webu www.t-zones.cz.

Každý den jeden zákazník vyhraje kolekci her Sonic Mega Collection, týdenní výhrou je pak Sony PSP (herní konzole do ruky, přehrávač hudebních souborů a filmů v jednom). Nejvíce si samozřejmě užije výherce hlavní ceny, jemuž bude umožněno prožít "milionářský" den za doprovodu blízké osoby.

A jak takový den vypadá? Novou Nokii N80 si výherce bude moci vyzkoušet při projížďce Prahou v luxusní limuzíně, následovanou obědem v prvotřídní restauraci. Po obědě je čas na něco vzrušujícího - co třeba let balónem nebo projížďka Hummerem? Po večeři - opět v luxusním restaurantu, jak jinak - následuje ubytování v pětihvězdičkovém hotelu Boscolo Hotel Carlo IV.

Neděli pak výherce zahájí snídaní ve svém budoiru a pak už o sebe může začít nechat pečovat - připravena je masáž, konzultace s vizážistkou, kadeřník či lázeň. Příjemnou tečkou za krásnými zážitky bude oběd opět v prvotřídní kvalitě.

Soutěžní hry:

• Chcete být milionářem (2. vydání)
  • Chcete být milionářem? (speciál s celebritami)
  • Alpha Wing 2
  • Diner Dash