Notebook Acer s modemem již za 2999 korun

• Lákavá nabídka - k novému počítači si zákazníci mohou vybrat i 4G modem
  • Stávající zákazníci při prodloužení smlouvy na dva roky získají notebook již za 1999 korun

Praha 5. prosince 2007 - Dát svým blízkým pod stromeček nový počítač a přístup na internet nebylo nikdy tak levné a jednoduché jako dnes. T-Mobile totiž rozšířil svou speciální notebookovou nabídku. K výkonnému přenosnému počítači mohou nyní zájemci získat i 4G modem. Levně si mohou pořídit výkonný přenosný počítač Acer Extensa 5220 také stávající zákazníci. Při prodloužení smlouvy je přijde jen na 1999 korun.

K notebookům Acer T-Mobile nyní nově přibaluje také 4G modem. Pokud zákazník podepíše Účastnickou smlouvu například k tarifu Internet Premium, získá za zvýhodněnou cenu 2 999 korun notebook Acer 5220 Extensa spolu s 4G modemem.

Notebook + 4G modem + nová smlouva

Internetový tarif Cena notebooku včetně 4G modemu vč. DPH Měsíční paušál v Kč vč. DPH
Internet Premium 2 999 1188,81
Internet Standard 7 999 831,81
Internet Basic 11 999  474,81

Uživatelé, kteří již mají některý z datových tarifů a chtějí prodloužit svou smlouvu, mohou získat notebook Acer také za velmi výhodných podmínek. Bez koncového zařízení mohou pořídit laptop již od 1999 Kč.

Pokud budou chtít zájemci při prolongaci nejen počítač ale i 4G modem, bude jim stačit 2499 korun (při prodloužení smlouvy na 2 roky s tarifem Internet Premium).

Prodloužení smlouvy + notebook + 4G modem

Internet Premium 2 499 1188,81
Internet Standard 7 499 831,81
Internet Basic 11 499  474,81

Prodloužení smlouvy + notebook

Internet Premium 1 999 1188,81
Internet Standard 6 999 831,81
Internet Basic 10 999  474,81

Cena za notebook a 4G modem je konečná. Zákazník při uzavření smlouvy složí zálohu dle výše zvoleného tarifu, tato záloha mu bude po třech měsících automaticky vrácena na běžný účet.

Acer Extensa 5220 je vybavený originálním operačním systémem Windows Vista Home Basic.  Jeho nový majitel v něm najde mnoho dalších důležitých programů, jako například antivirový program AVAST! 4 Home Edition, komunikační software web'n'manager či 60denní zkušební verzi Microsoft Office 2007 a další aplikace. Notebook podporuje technologie Blutetooth a Wi-Fi. Nechybí zapisovací DVD mechanika.

Více informací na www.t-mobile.cz.