CD kapely Kryštof se slevou a soutěže o lístky na neveřejné koncerty

T-Mobile bude nabízet CD „Srdcebeat“, pro zákazníky se slevou 80 Kč
K CD malý dárek – trsátko podepsané Richardem Krajčem
Připraveny soutěže o vstupenky na dva neveřejné koncerty

T-Mobile začne prvního června 2015 prodávat nové CD kapely Kryštof „Srdcebeat“ ve svých značkových a partnerských prodejnách, čímž vytvoří největší distribuční síť s více než 160 obchody. Pro zákazníky operátora bude toto CD o 80 Kč levnější (více než 20% sleva), jako bonus navíc dostanou malý dárek – trsátko podepsané Richardem Krajčem.

V souvislosti s partnerstvím se skupinou Kryštof připravil T-Mobile pro své zákazníky i další výhody. Na stránkách t-mobile.cz/hudba budou v dohledné době vyhlášeny soutěže o vstupenky na dva neveřejné koncerty 12. 6. v Ostravě a 16. 6. v Praze, kde kapela exkluzivně přehraje své nové CD (vstupenky nebude možné zakoupit v běžném prodeji, pouze je vyhrát u partnerů turné Kryštof Srdcebeat Tour 2015). Soutěž o lístky na vystoupení v Ostravě začíná 28. 5., o lístky na pražský koncert se začne soutěžit 2. 6.

Klienti operátora si mohou již od začátku dubna pořídit vstupenky na turné Kryštof Srdcebeat Tour 2015 s 10% slevou – na portále www.nasimproradost.cz stačí zadat své mobilní telefonní číslo a slevový kód, který dorazí v SMS, následně uplatnit při koupi na stránkách www.ticketsforpeople.cz. Stejným způsobem mohou získat také 15% slevu na celofestivalovou vstupenku na hudební událost Rock for People, jíž se T-Mobile letos zúčastní jako partner již poosmé.

Bližší informace o hudebních aktivitách operátora včetně slev na vstupenky a nových soutěží najdete na t-mobile.cz/hudba.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je více než 6 miliony zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokazuje i srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile opakovaně získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz, +420603601031