Nový singl Robbieho Williamse exkluzivně u T-Mobile

• Zákazníci T-Mobile si budou moci už na začátku září stáhnout vyzváněcí tóny, realtones, uvítací tóny z nového singlu Tripping
  • Po dvou letech vydává Robbie Williams 24. října nové album Intensive Care

LONDÝN, VELKÁ BRITÁNIE, 30. srpna 2005 - Po dvou letech intenzivního skládání a nahrávání přichází Robbie Williams s novým albem nazvaným INTENSIVE CARE, které vzniklo v Los Angeles a vyjde 24. října.

"Jsem velký fanoušek skupiny The Lilac Time, takže mě napadlo, že bychom mohli se Stephenem Duffym strávit několik dní a společně napsat pár folkových skladeb a že by to mohla být příjemná změna," říká Robbie Williams.

Jako první vyjde třetího října singl se skladbou Tripping. Do rádií bude singl nasazen už 5. září. Robbie sám o skladbě říká: "Je to taková malá gangsterská opera."

Robbie Williams představí své nové album na živém koncertě, který poprvé proběhne mimo Velkou Británii. Show se bude konat 9. října v srdci Evropy na berlínském Velodromu. Půjde o jedinečnou akci, která se nebude opakovat. Přenos koncertu si navíc budou moci poprvé v kvalitě high definition se surround zvukem vychutnat fanoušci v celé Evropě.  Záznam se později objeví i v televizi a rozšíří kolekci video nahrávek Williamsových živých koncertů od videa Live At Slane Castle, přes Live At Manchester, Live At the Albert až po zatím poslední Live at Knebworth. Vstupenky na berlínský koncert budou v prodeji od 5. září a vstupenky na jeho přenos od 9. září.

Robbie Williams a T-Mobile minulý měsíc oznámili zahájení osmnáctiměsíční partnerské spolupráce, díky níž se fanoušci budou moci jedinečným způsobem dostat ještě blíže svému oblíbenému zpěvákovi. Jako exkluzivní mezinárodní sponzor umožní T-Mobile Robbieho fanouškům poslechnout si exkluzivní hudební nahrávky před tím, než budou oficiálně vydány, a stáhnout si do mobilu nejrůznější obsah související s jejich oblíbenou hvězdou.

První příležitost získat tento atraktivní hudební obsah dostanou fanoušci z řad zákazníků T-Mobile na začátku září, kdy si budou moci stáhnout materiál související s prvním singlem Tripping ještě před tím, než bude zpřístupněn ostatním poskytovatelům. Během tohoto exkluzivního období si zákazníci T-Mobile budou moci stáhnout realtones, vyzváněcí tóny, uvítací tóny ze singlu Tripping.

Jen v britské top ten Robbie Williams zabodoval osmnácti svými singly. Šest jeho alb se v Británii dostalo na první místo žebříčků prodeje. Po celém světě se jeho alb zatím prodalo kolem 35 milionů kusů.

Více informací na www.robbiewilliams.com

T-Mobile International
T-Mobile International je jedním z předních světových poskytovatelů služeb v oblasti mobilních komunikací. T-Mobile je jednou ze tří strategických divizí skupiny Deutsche Telekom a zaměřuje se na nejdynamičtější trhy v Evropě a USA.  Ke konci prvního čtvrtletí roku 2005 využívalo mobilní služby na devíti trzích, kde T-Mobile působí, téměř 80 milionů lidí (včetně zákazníků MobiMak), a to vše na bázi jednotné technické platformy založené na systému GSM, nejúspěšnějším světovém standardu pro digitální bezdrátové přenosy. Díky tomu je také společnost T-Mobile jediným poskytovatelem mobilních komunikací, který poskytuje bezproblémové spojení na obou stranách Atlantiku.

Více informací o T-Mobile International na www.t-mobile.net