Počet zákazníků za 2. čtvrtletí 2002

  • T-Mobile za uplynulých šest měsíců  výrazně posílil svoji pozici v segmentu firemních zákazníků
  • Celkový počet zákazníků vzrostl meziročně o více než 40 procent

Praha, 1. srpna  2002 - K 30. červnu 2002 využívalo služeb sítě T-Mobile v České republice celkem 3 149 714 zákazníků. Celkový počet zákazníků tak ke konci prvního pololetí letošního roku meziročně vzrostl o více než 40 procent. Za zákazníky jsou přitom považováni pouze  zákazníci s platnou smlouvou a dále uživatelé předplacených služeb Twist, kteří si alespoň jednou za posledních 12 měsíců dobili svůj kredit.
 
"Uplynulých šest měsíců považujeme za velmi úspěšné období. Výrazného úspěchu se nám podařilo dosáhnout především v oblasti firemních zákazníků. Našimi zákazníky se stala celá řada významných společností, které až dosud využívaly služeb jiného mobilního operátora. Co však považuji za ještě důležitější je, že naprostá většina stávajících zákazníků s námi prodlužuje spolupráci i na další období. Této jejich důvěry si velmi vážíme," říká  Miroslav Rakowski, obchodní ředitel společnosti RadioMobil.

Mezi nové zákazníky se tak v uplynulých měsících zařadili např.   stavební společnost Hochtief VSB, finanční skupina ING Group, IPS Skanska, Královský pivovar Krušovice, Ministerstvo  spravedlnosti ČR, Nowaco, Pražská teplárenská, Precioza, Shell ČR či ZVVZ Milevsko. Na dalších několik let smlouvu obnovili třeba ČSOB, Danzas, Gity, Globus, Makro, Severomoravská plynárenská, Transgas nebo Union Banka.

Podle interního průzkumu, který si společnost RadioMobil  prováděla, uvádějí firemní zákazníci  jako hlavní důvod spolupráce s T-Mobile nejlepší poměr vynaložených prostředků a hodnoty, kterou za tyto prostředky získávají. U větších zákazníků je další často zmiňovanou výhodou flexibilita při vytváření řešení šitých přímo na míru konkrétnímu zákazníkovi. Klientská péče a množství speciálních nabídek je zase často zmiňovanou výhodou u zákazníků ze segmentu malých a středně velkých společností (SME).

T-Mobile v České republice
RadioMobil je prvním a zatím jediným domácím operátorem v České republice, který svým zákazníkům přináší výhody vyplývající z členství v globální telekomunikační skupině T-Mobile International. Více informací lze najít na www.t-mobile.cz.

T-Mobile International
T-Mobile International, jedna ze čtyř strategických divizí koncernu Deutsche Telekom AG, je jedním z předních mezinárodních poskytovatelů služeb mobilní komunikace. Dceřiné a přidružené společnosti koncernu Deutsche Telekom dnes poskytují služby více než 69 miliónům uživatelů mobilních telefonů na celém světě. T-Mobile je prvním transatlantickým poskytovatelem služeb mobilní komunikace, který využívá digitální bezdrátovou technologii standardu GSM. Více informací lze najít na www.t-mobile.com.

Kontakt:
Jiří Hájek
Manažer firemní komunikace
RadioMobil a.s.
Tel: +420 603 400 130
Fax: +420 603 620 106
E-mail: press@t-mobile.cz


 
O společnosti

 

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,5 milionům zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu a jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.
Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými a moravskými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.
T-Mobile je stabilním a silným partnerem malých i velkých firem, kterým nabízí nejmodernější datacentra a pokročilá řešení pro bezpečnou a spolehlivou správu dat. Služby v oblasti kybernetické bezpečnosti či cloudová a systémová řešení využívají nejen korporace a státní správa, ale také drobní živnostníci.
Jednou ze strategických priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. V rámci ESG agendy se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje na opatření vedoucí ke zmírnění klimatických změn a zvyšování digitální gramotnosti české populace. Operátor cíleně podporuje neziskové organizace a znevýhodněné skupiny a pomáhá při mimořádných událostech.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz