Soutěž portálu www.pomahamepodnikat.cz má své výherce

• T-Mobile připravil portál pro pomoc firmám Pomáhámepodnikat.cz
  • Webové stránky určené pro malé a střední podniky již navštívilo přes 4500 návštěvníků
  • Vítěz soutěže, společnost LAVASTA, získala na rok partnerské řešení CarNet

Praha 14. března 2007 - Soutěž portálu Pomáhámepodnikat.cz připraveného speciálně pro malé a střední firmy (SME - Small and Medium-sized Enterises) již zná své vítěze. Na první příčce se umístila společnost LAVASTA, která vyhrála partnerské řešení CarNet na jeden rok zdarma. Druhé místo získala společnost AQUATRAVEL, jež si odnese dvě 4G Combi karty pro Internet 4G i s datovými tarify na 1 rok zdarma. Třetí pozici pak obsadila Ekologická farma Kršnův dvůr, která získává T-Mobile MDA a datový tarif na 1 rok zdarma.

Klání, které probíhalo od podzimu loňského roku, se mohla zúčastnit libovolná firma působící v ČR, jež měla za úkol odpovědět na otázku: "Které telekomunikační řešení by mé firmě pomohlo nejvíce a proč?". Ze zaslaných odpovědí pak odborná porota složená ze zástupců T-Mobile a SGS zvolila tři nejoriginálnější, které ocenila. Soutěž byla součástí unikátního projektu na portálu Pomáhámepodnikat.cz určeného pro podporu malého a středního podnikání.

"Malé a střední firmy si uvědomují nezbytnost nasazení moderních řešení a technologií, a to včetně těch mobilních," říká Pavel Dolejš, ředitel prodeje nehlasových služeb a služeb s přidanou hodnotou společnosti T-Mobile. "Tyto firmy se však nemohou a ani nechtějí probírat stovkami nabídek na nejrůznější technologie, které jsou navíc plné zkratek. To, co potřebují, je pokrytí aktuálních potřeb firmy ve formě komplexního řešení, které by dokázalo firmě rychle přinést úspory a zefektivnění vnitrofiremních procesů," dodává.

Portál Pomáhámepodnikat.cz, který bezprostředně navazuje na předchozí projekt Nejlepší volba, netradiční formou prezentuje praktický přínos jednotlivých firemních řešení v oblasti SME. Každá společnost má možnost si zde najít svůj obor podnikání a podívat se, jak by mohl vypadat její pracovní den, kdyby byla nasazena vhodná mobilní a partnerská řešení T-Mobile. Firmy mají zároveň možnost nechat si řešení v podstatě "na klíč" doporučit elektronickým interaktivním průvodcem. O oblíbenosti portálu Pomáhámepodnikat.cz svědčí také fakt, že za pouhých čtvrt roku jeho existence zaznamenal přes 4500 unikátních návštěvníků.