SOUTĚŽ ROZJEZDY ROKU POMŮŽE JIŽ POČTVRTÉ

Hodnotné ceny pro všechny výherce
K tomu hlavní cena 150 000 Kč pro celostátního vítěze
Edukační webináře zdarma

Praha, 3. března 2014 – Společnost T-Mobile již počtvrté podpoří začínající podnikatele v rámci soutěže Rozjezdy roku. Na hodnotné ceny se letos může těšit až 58 soutěžících. Brány registrace pro vložení projektu se otevřely dnes a zůstanou aktivní až do pondělí 24. března. Zájemci mohou poprvé využít edukačního videa Jak sepsat projekt, které bylo vytvořeno v rámci online webináře Rozjezdů. Tvářemi kampaně se pro letošní ročník stali loňští výherci – Roman Sterly a Jana Šmitmajerová.

„T-Mobile se spolu s partnery opět rozhodl podpořit začínající podnikatele, kteří se sami snaží aktivně snížit nezaměstnanost v regionech, kde je situace velmi tíživá,“ říká Petra Pavičová, manažerka společenské odpovědnosti v T-Mobile, a dodává: „Velice nás těší, že zájem o Rozjezdy rok od roku stoupá a čím dál tím více přihlášených projektů bývá nejen originálních, ale i opravdu kvalitních. Zároveň máme radost z toho, že se nám v rámci tohoto projektu daří spojovat lidi mající zájem s námi lokální podnikání nadále podporovat.“

Za tři roky konání soutěže se přihlásilo rovných 1 111 projektů, přičemž celkem 170 vítězů si rozdělilo ceny a služby v hodnotě přes 21,5 milionu korun. I letos soutěž míří do všech 14 krajů.  Šestičlenné regionální odborné poroty složené ze zástupců České Spořitelny, T-Mobile, univerzit, Regionálních Hospodářských komor, médií a vítězů Rozjezdů předešlých ročníků tak opět zasednou nad jednotlivými projekty.

Hlavní novinky 4. ročníku

• edukační webináře pro všechny zájemce o podnikání zdarma,
  • velmi lákavé a hodnotné ceny,
  • nový registrační a hodnotící online systém,
  • aktuální témata, nové prezentující osobnosti na regionálních seminářích,
  • spolupráce s regionálními Hospodářskými komorami a několika univerzitami.

Na co se mohou podnikatelé těšit

Vítězové soutěže opět obdrží telekomunikační balíčky určené pro jejich podnikání na jeden rok zdarma, tablety a podporu v podobě odborného poradenství. Chybět ani letos nebude finanční injekce pro rozjezd podnikání – hlavní regionální výherci získají 30 000 Kč, celostátní vítěz pak 150 000 Kč. Všichni ocenění se také mohou těšit na podporu v oblasti publicity svého projektu.

I v roce 2014 se mezi hlavními odbornými partnery objevují tak významné firmy, jako jsou Česká spořitelna, Samsung, Agentura Najisto a Jobs.cz. Od prvního ročníku pomáhá s odborným poradenstvím KnowHowKlub a Zalozfirmu.cz. Nově operátor v rámci tohoto projektu navázal spolupráci se společnostmi ipodnikatel.cz a Canon a regionálními hospodářskými komorami. Ceny do soutěže, na kterých se partneři spolupodílejí, tak i letos budou opět velmi lákavé.

Jak na to
Zájemci mohou registrovat své projekty na webu soutěže od dnešního dne. Pro ty, kteří si se zpracováním projektu nevědí rady, je na tomto webu uloženo i edukační video s podrobným návodem. Po celou dobu registrační fáze je soutěžícím k dispozici rovněž odborná online podpora. V rámci samotné soutěže pak opět proběhne 11 regionálních seminářů s řadou velmi praktických workshopů. Ty povedou odborníci na internetový marketing, moderní technologie, obchod a prodej, sociální sítě, myšlenkové mapy nebo například oblast financí, chybět ale nebudou ani přínosné informace od vítězů předešlých ročníků Rozjezdů roku. Účastníci budou mít také příležitost konzultovat své projekty s mentory při individuálních konzultacích. Na semináře se lze zdarma registrovat od 15. března. V jejich rámci také zasednou regionální poroty, jež po osobním představení ohodnotí vybrané projekty.

Z výherců jednotlivých krajů bude následně veřejnost vybírat hlavního, celostátního vítěze. I letos proběhne hlasování na webových stránkách www.rozjezdyroku.cz, a to v období od 4. 6. do 25. 6. 2014.

Více zde.

O Rozjezdech roku

Do Rozjezdů roku 2013, třetího ročníku soutěže pro začínající podnikatele, se přihlásilo 408 projektů. Celkem 84 vítězů z jednotlivých krajů ve dvou kategoriích si rozdělilo ceny v hodnotě 9 milionů korun. Stejně jako v obou předešlých ročnících byli v tomto roce nejaktivnější soutěžící v Praze a středních Čechách, výrazné zastoupení měla i Morava. Poradenství odborníků z řad zaměstnanců společnosti T-Mobile a partnerů soutěže v oblasti marketingu, zakládání firmy a také online marketingu představuje výraznou pomoc při startu firmy. T-Mobile spolu s partnery za tříletou existenci soutěže podpořil 170 vítězů, mezi které byly rozděleny ceny a služby v hodnotě přes 21,5 milionů korun.

Podrobné informace o projektu zde.