T-MOBILE BUDE MÉDIA I NADÁLE PLÁNOVAT A NAKUPOVAT PŘES MEDIACOM PRAHA

Společnost T-Mobile Czech Republic dokončila výběr agentury pro plánování a nákup médií. Vítězem výběrového řízení, které probíhalo ve spolupráci s partnery z mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, se stala agentura MediaCom Praha z mediální sítě GroupM. MediaCom Praha počínaje 1. lednem 2018 naváže na spolupráci s operátorem probíhající kontinuálně od roku 2005.

Výběrové řízení probíhalo společně pro 13 evropských dceřiných společností Deutsche Telekom s cílem zavést pro oblast placených médií inovativní a progresivní provozní model. Změna je nezbytným předpokladem k tomu, aby mediální aktivity skupiny obstály i v budoucnu a aby si skupina udržela a posílila svou vedoucí pozici v reakci na probíhající digitalizaci marketingové komunikace a mediálních ekosystémů. Jednotlivé oblasti budou mít i nadále v gesci jednotlivé dceřiné společnosti v rámci skupiny samy, aby byla zajištěna flexibilita a zohledněny lokální potřeby a požadovaný rozsah služeb.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S 6,2 miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.