T-MOBILE NADĚLUJE: KAŽDÝ DEN JEDNA MOBILNÍ APLIKACE NEBO HRA ZDARMA

Dvacet sedm běžně placených aplikací a her pro zákazníky zdarma
Pět speciálních víkendových dárků v hodnotě až 2 500 Kč
První víkendový dárek: šest čísel Čtyřlístku v elektronické podobě

Praha, 14. listopadu 2013 – T-Mobile spustí v pondělí 18. listopadu další novinky ve své vánoční nabídce. Pro své zákazníky připravil tzv. Appventní kalendář, v jehož rámci jim bude každý pracovní den až do 24. prosince přinášet jednu běžně placenou mobilní aplikaci nebo hru zdarma. Po dobu trvání nabídky takto nadělí celkem 27 aplikací, které klienti budou navíc moci využívat na nejrychlejší mobilní síti v České republice. Kromě toho na ně čeká každý z pěti předvánočních víkendů jeden speciální větší dárek z oblasti časopisů, komiksů, knížek a her v hodnotě až 2 500 Kč.

Z bezplatných aplikací a her se budou moci těšit všichni zákazníci operátora, jejichž zařízení využívá operační systém iOS, nebo Android. Nabídka se bude měnit vždy přesně po 24 hodinách a klienti ji najdou na webové stránce m.t-mobile.cz/vanoce. Všechny prosincové středy pak T-Mobile jako partner nejlepších českých aplikací věnuje právě domácím mobilním aplikacím a hrám. Plán Appventního kalendáře však nebude dopředu prozrazen, aby zákazníci nepřišli o moment překvapení, který k Vánocům neodmyslitelně patří.

První speciální víkendový dárek se v nabídce objeví 23.–24. listopadu. Půjde o šest bezplatných čísel Čtyřlístku v elektronické verzi. Víkendové dárky budou dostupné rovněž na adrese m.t-mobile.cz/vanoce, a to vždy od půlnoci z pátku na sobotu do půlnoci z neděle na pondělí. Pro stažení některých z nich je potřeba nejdříve vygenerovat kód a ten následně uplatnit. Tato nabídka bude platit vždy jen o víkendu, totéž se týká uplatnění kódu.

„Od svých zákazníků víme, že požadují a neustále vyhledávají tipy na aplikace a hry, které by v jejich zařízeních neměly chybět. My jim v tom chceme pomoci. Appventní kalendář tedy nepřináší jen dárky pro naše věrné klienty, ale současně také inspiraci, k čemu všemu se dá chytrý telefon využít,“ říká Dana Tomášková, ředitelka marketingu T-Mobile pro segment domácností. Koncept Appventního kalendáře navazuje na vánoční nabídku představenou 1. listopadu, jejímiž hlavními součástmi jsou služby Deezer a VOYO za zvýhodněné ceny a zařízení na splátky bez navýšení s akontací 1 Kč a slevou 1 000 Kč pro stávající klienty (více v této tiskové zprávě).

T-Mobile myslí také na lidi, kteří potřebují pomoc ostatních. Proto vyvinul pro charitativní organizaci Dobrý anděl speciální stejnojmennou aplikaci, jež dárcům usnadní posílání finančních příspěvků. Ty pak následně pomohou rodinám s dětmi, které se kvůli vážnému onemocnění některého z jejich členů dostaly do finanční tísně. Aplikace pro operační systémy Android a Windows Phone bude k dispozici od začátku prosince, verze pro iPhone pak od poloviny tohoto měsíce.

Bližší informace o vánoční nabídce na www.t-mobile.cz/vanoce.