T-Mobile přináší festival t-music Hip Hop Jam

• Hudební událost tohoto léta se bude konat 3. a 4. srpna
  • Hlavní hvězdou americký rapper The Game
  • V každém balení Sony Ericsson W880i jeden lístek pro dvě osoby jako dárek

Praha 9. května 2007 - Pro všechny fanoušky hip hopu a urban culture připravil T-Mobile na letošní léto jedinečný zážitek - hudební festival t-music Hip Hop Jam. Od 3. do 4. srpna obsadí ten nejlepší světový i tuzemský hip hop přírodní areál mimoňského letiště. Návštěvníci se mohou těšit na takové hvězdy jako je David Banner nebo ikona světového rapu - The Game. Nachystán je samozřejmě bohatý doprovodný program a vše, co k obdobným festivalům v zahraničí patří. Navíc každý, kdo si u T-Mobile zakoupí hudební telefon Sony Ericsson W880i, dostane vstupenku pro dvě osoby jako dárek.

Díky generálnímu partnerovi festivalu, společnosti T-Mobile, zažijí posluchači jednu z nejlepších hip hopových akcí letošního léta. Pomyslným předkrmem bude crunk ikona David Banner (USA) a hlavním chodem t-music Hip Hop Jamu není nikdo jiný než west coast rapper světového formátu - The Game (USA). Obě jména v line upu festivalu zaručují kvalitu a prvotřídní show.

Elitní sestava největších jmen bude doplněna hvězdami domácí scény. Na pódiu nebudou chybět PSH Indy&Wich, Kontrafakt, Supercrooo, Pio Squad, H16 a spousta dalších. Na festivalu zároveň zahraje ve dvou luxusních párty zónách zhruba dvacet nejprestižnějších českých urban music deejay´s v čele s Black Starr DJs (DJ Orion, DJ Mike Trafik), Platinum Soul DJs (DJ Omar, DJ Abdul 52, DJ Enemy, DJ Double J), Farmhood Fellaz (DJ Aphect, DJ Brainythug), War Trak Posse (DJ Noir, DJ Jorgos, DJ Kolack), Funky Doggz Squad (DJ Rawal, DJ L.P.D.), Blind Deaf DJs (DJ Maztah, DJane Sarah, DJ DTonate), RnB Paradise DJs (DJ Beax, DJ Rikardo, DJ Rockstar) a řadou dalších.

Samozřejmostí t-music Hip Hop Jamu bude bohatý doprovodný program: cocktail bary, chill out zóny, kavárny a další místa vyhrazená zábavě a relaxaci, jejichž cílem je poskytnout účastníkům komfort v nejvyšší možné míře, například Battle Zone ve tvaru kolosea určená všem příznivcům breakdance, street dance atd. Přichystány jsou exhibice zahraničních tanečníků, prestižní battly domácí špičky o hodnotné ceny, zahraniční DJs atd. Návštěvníci festivalu se mohou již nyní těšit na Clique Graffiti Jam a mnohá překvapení.

T-Mobile nachystá pro všechny příchozí t-music hip hop zone, která nabídne tradiční dobíjecí koutek pro mobilní telefony, internet zdarma a další "lahůdky", které budou brzy odtajněny.

Předprodej vstupenek na t-music Hip Hop Jam festival byl zahájen 2. května a nejlevnější variantu dvoudenní permanentky lze nyní sehnat v sítích Ticketstream (www.ticketstream.cz), Ticketpro (www.ticketpro.cz), CK Čedok, CK Firo Tour a hypermaketech Globus. Veškeré další informace o festivalu jsou k dispozici na www.t-music.cz.

T-Mobile ve spolupráci se Sony Ericsson (dalším partnerem festivalu) připravil speciální nabídku pro všechny fanoušky hip hopu. V době od 1. května do 30. června dostane zákazník ke každému telefonu Sony Ericsson W880 lístek pro dvě osoby na t-music Hip Hop Jam jako dárek.

Poslední novinku od Sony Ericsson včetně lístků mohou zájemci získat jak ve Značkových a Partnerských prodejnách T-Mobile, tak v internetovém obchodě a u dealerů. Mobilní telefon Sony Ericsson W880i je další z prestižní rodiny Walkman, zaujme výborným hudebním přehrávačem, supertenkou konstrukcí a hlavně unikátní aplikací TrackID pro rozpoznávání hudebních skladeb, samozřejmě nechybí ani 2MPix fotoaparát.

Svůj nový telefon mohou fanoušci hip hopu již nyní festivalově naladit na portálu t-music. Tam totiž najdou album hlavní hvězdy - The Game - ve formě fulltracku, vyzváněcích melodií a mnoho dalšího.

Příznivci hip hopu tak mají u T-Mobile jedinečnou šanci, jak získat unikátní mobil a zároveň vstup zdarma na stejně jedinečný festival Hip Hop Jam, který bude hostit letiště Mimoň 3. a 4. srpna.

t-music Hip Hop Jam Tour

Celému festivalu bude předcházet klubová tour s PSH. t-music Hip Hop Jam Tour zavítá od května do července do následujících měst:

• 18. 5. Ostrava - klub Fabric
  • 1. 6. Ústí nad Labem - klub Ulita
  • 2. 6. Karlovy Vary - klub Rotes Berlin
  • 9. 6. Olomouc - klub AMC (ex S-Club)
  • 16. 6. Plzeň - klub Pod Lampou
  • 22. 6. Louny - klub Imperium Music Land
  • 6. 7. Brno - klub Flora
  • 15. 7. Praha - Mystic Skate Cup

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, jejichž nedílnou součástí každého dne je hudba. t-music, to je nejnavštěvovanější hudební portál, televizní a rádiová hitparáda, největší internetový obchod s digitální hudbou t-music PLAY, prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty předních českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a akce, začínající zpěváky, skupiny a amatérské umělce.

Další informace na www.t-music.cz

Informace pro média o festivalu:
Aleš Mikulecký
360 Production