T-Mobile Televize: ještě lepší a barevnější

• Rozšíření o kompletní programovou nabídku Premium
  • Nové měsíční a denní balíčky programů
  • Od 1. července T-Mobile televize v balíčcích 2v1 / 3v1 a TV karta Duo pro dva televizory v domácnosti

Praha, 9. června 2011 – Pro někoho létem televizní sezóna končí, pro T-Mobile Televizi teprve začíná. Již od této neděle si mohou zákazníci vybírat z nové programové nabídky a zbrusu nových měsíčních a denních balíčků TV kanálů. Od 1. července pak bude možné kombinovat satelitní televizi s hlasovým tarifem (2v1), nebo i pevným internetem (3v1) a výrazně tak ušetřit na měsíčním paušálu.

„Pokračujeme v rozšiřování nabídky i možností T-Mobile Televize,“ říká Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile, a dodává: „Proto nyní přicházíme s novými balíčky a od července pak přineseme ještě zajímavější ceny, ať už v kombinaci 2v1 a 3v1, nebo díky řešení pro domácnosti se dvěma televizory.“

Ke stávajícím programovým nabídkám TV Start a TV Standard přibude od neděle 12. června další, nesoucí jméno TV Premium. Jak sám název napovídá, bude obsahovat všechny kanály dostupné prostřednictvím T-Mobile Televize, včetně těch z doplňkových balíčků. Uživatelé si tak mohou dopřát přes 60 stanic v českém jazyce, 17 HD kanálů, prémiové filmové programy či vysílání pouze pro dospělé.

Za měsíční poplatek 1 199 Kč s DPH dostane zákazník při uzavření smlouvy na dva roky nejen nepřebernou škálu televizní zábavy, ale i satelitní přijímač s podporou HD za jednu korunu, TV kartu zdarma a do 30. června i instalaci za pouhou jednu korunu; poté 499 Kč s DPH.

T-Mobile Televize TV Start TV Standard TV Premium
Závazek na 24 měsíců na 24 měsíců
Aktivační poplatek 1 499 0 0
Měsíční poplatek 0 449 1 199
Přijímač a anténa 4 000 – 5 000  1 1
Instalace cca 2 000* 1** 1**

Poznámka: *Zákazník platí přímo instalačnímu partnerovi. **Cena instalace do 30. 6., od 1. 7. bude stát instalace 499 Kč. Ceny v Kč s DPH.

Programy pro celou rodinu, nebo jen pro dospělé
Změn doznají i stávající balíčky speciálních programů. Nově budou k mání i nabídky Rodina, která přinese stanice se sportem, dokumenty i s životním stylem, a Erotika nově se známým kanálem
TV Hustler. Balíček Rodina přijde měsíčně na 99 korun s DPH a bude dostupný jen k TV Standard. Vysílání pro dospělé bude k TV Standard o sto korun dražší.

Pro zájemce, kteří si chtějí programy navíc napřed vyzkoušet, nebo se podívat jen na vybraný pořad, jsou připraveny i jednodenní varianty balíčků HD a Erotika. Prvně jmenovaný bude stát 99 Kč s DPH, druhý pak 69 Kč s DPH.

Měsíční balíčky TV Start TV Standard Počet programů (z toho HD)
Rodina 99 9 (7)
Zábava CS 99 99 3 (0)
Film 299 299 5 (1)
HD* 349 299 14 (14)
Erotika* 249 199 4 (1)

Poznámka: *dostupné i v jednodenní verzi. Ceny v Kč s DPH.

Červencové novinky: T-Mobile Televize v balíčcích 2v1 a 3v1
Od 1. července lze kombinovat v balíčku 2v1 většinu hlasových tarifů T-Mobile s programovou nabídkou TV Standard. Díky tomu získá zákazník výhodu v podobě slevy na TV Standard – měsíčně zaplatí jen 349 Kč s DPH měsíčně při uzavření smlouvy na dva roky. Ušetří tak 100 korun oproti běžným 449 Kč s DPH.

Pokud má domácnost nejen mobilní hlas, ale i pevný internet od T-Mobile, je pro ni určen balíček 3v1. Díky němu pořídí Internet ADSL Standard bez pevné linky a TV Standard za jednu zvýhodněnou cenu, již od 748 Kč s DPH měsíčně. Výše slevy za kombinaci obou služeb tak může dosáhnout až 400 Kč s DPH.

3v1 Hlasový paušál Pevný internet + TV Standard Cena při objednání zvlášť Sleva na TV Standard
TV Standard + Internet ADSL Standard bez pevné linky do 600 838  1 148 (449 + 699) 310
nad 600 748 400

Poznámka: Ceny v Kč s DPH.

Červencové novinky: TV karta Duo pro druhou televizi v domácnosti
Téměř třetina českých rodin má dva televizory. A nejen pro ně je určena TV karta Duo, která umožní od 1. července využití satelitní TV i na druhém přístroji bez nutnosti druhé satelitní antény a placení druhého paušálu. Její aktivace stojí 499 Kč a za měsíční poplatek 80 Kč s DPH lze sledovat všechny objednané programy včetně balíčků na obou televizorech.

Samozřejmostí je i možnost nákupu potřebného vybavení za zvýhodněnou cenu. Například při uzavření smlouvy na dva roky k programové nabídce TV Premium, pořídí zákazník vše potřebné včetně dvou přijímačů jen za 499 Kč s DPH; k TV Standard pak za 1 999 Kč s DPH.

Kompletní informace na www.t-mobile.cz/televize