T-Mobile: v eShopu 600 lístků se slevou na Hip Hop Kemp

• t-music hlavním sponzorem Hip Hop Kempu
  • Lístky v eShopu pro zákazníky T-Mobile za zvýhodněnou cenu
  • Hlavními hvězdami The Roots, Atmoshere + Brother Ali a Pharoahe Monch

Praha 7. července 2008 - Největší český "urban culture" festival - Hip Hop Kemp na konci srpna opět ovládne Hradec Králové a t-music u toho nebude chybět. Hlavními hvězdami letošního ročníku budou The Roots, Atmosphere + Brother Ali a Pharoahe Monch. Pro své zákazníky má T-Mobile připravenu řadu lákavých nabídek - lístky za zvýhodněnou cenu ve svém internetovém obchodě, esemeskovou soutěž o vstupenky, speciální t-music zone a další.

"Také letos se věnujeme podpoře těch nejlepších hip hop akcí, mezi nimiž samozřejmě nemůže chybět nejznámější tuzemský festival - Hip Hop Kemp. Pro naše zákazníky jsme v souvislosti s festivalem nachystali několik více než zajímavých nabídek," říká Zuzana Kadlečková, manažerka sponzoringu T-Mobile.

Lístky v Bonus katalogu, nebo se slevou v eShopu
Všichni věrní zákazníci T-Mobile najdou v Bonus katalogu vstupenky na festival. Ty si budou moci účastníci věrnostního programu T-Mobile Bonus pořídit za své nasbírané body.

Další možnost, jak levně nakoupit lístky, čeká na zákazníky T-Mobile v eShopu. Od dnešního dne tam jsou totiž k dispozici za zvýhodněných 600 korun. Standardní cena v předprodeji přitom činí 950 korun; je možné tedy ušetřit více než třetinu. K tomu, aby zájemce mohl využít tuto nabídku, potřebuje jediné - být klientem T-Mobile. Jeden zákazník si může koupit pouze jednu vstupenku. Za akční cenu je k dispozici 600 lístků.

SMS soutěž
Kdo nestihne nákup za zvýhodněnou cenu, nebo by rád ušetřil na vstupném, může zkusit své štěstí v SMS soutěži. Na www.t-music.cz/hiphopkemp se budou moci všichni zákazníci T-Mobile utkat o 50 lístků. Na pětadvacet nejúspěšnějších čekají nejen dvě vstupenky, ale i možnost navštívit zákulisí festivalu včetně setkání s vybranou kapelou.

t-music zone
Nejen k relaxaci mohou všichni festivaloví účastníci využít speciální t-music zone. V ní si budou moci bezplatně zasurfovat prostřednictvím služby Internet 4G. Nebude chybět velmi oblíbený koutek, kde bude možné si dobít nejen baterku telefonu, ale i kredit. Hosté si budou moci dát zápas ve stolním fotbalu nebo si odnést nezbytnou festivalovou výbavu, jako sedáky a pláštěnky.

Zákazníci T-Mobile bude moci využít také bezplatný informační SMS kanál, který bude odběratele zásobovat veškerými novinkami z festivalu. Stačí poslat jen SMS ve tvaru +TMUSIC na telefonní číslo 4616 a novinky o festivalovém dění, programu a jeho změnách poputují přímo do mobilu.

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, pro které je hudba nedílnou součástí každého dne.

Hudební portál www.t-music.cz nabízí internetový obchod s digitální hudbou t-music PLAY!, uvítacími a vyzváněcími tóny, t-music chart s videoklipy či novinky ze světa hudby. Prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a prostřednictvím portálu www.stage.cz také začínající interprety.

Další informace na www.t-music.cz.