T-Mobile vylepšuje populární službu Náklady pod kontrolou v rodinné nabídce

• Výdaje kompletně pod kontrolou zdarma v rámci služby Rodina v bezpečí
  • Nejlepší nabídku pro rodiny již používá přes 150 tisíc zákazníků
  • Rodinu v bezpečí má po dvou měsících na 25 tisíc zákazníků

Praha, 8. prosince 2011 – T-Mobile vylepšuje kontrolu výdajů v Rodině. Chytře blokovat odchozí placený provoz tak mohou správci rodin či týmů všem členům své skupiny, při zachování možnosti volání v rodině/týmu, volání na dalších pět povolených placených čísel a bezplatná čísla. Během dvou měsíců od spuštění si Rodina v bezpečí získala širokou odezvu. O oblíbenosti nové služby, která je na českém trhu unikátní, svědčí téměř 25 tisíc spokojených klientů. Nejlepší nabídku pro rodiny pak využívá přes 150 tisíc zákazníků.

Operátor v prosinci spustil zajímavé vychytávky u služby Náklady pod kontrolou v rámci nabídky Rodina v bezpečí/Tým pod kontrolou. Správce rodiny nyní nově může zcela zdarma využít tzv. chytré blokování placeného provozu člena skupiny. Ratolesti tak neutratí celý kredit například stahováním muziky, či voláním na pochybná čísla. Náklady pod kontrolou zajistí plnohodnotné hlídání výdajů ve skupině jak zákazníkům s předplacenou kartou, tak paušálem.

Chytrá kontrola nákladů je určena těm, kteří chtějí mít výdaje svých blízkých – zejména dětí – pod kontrolou. Nebude tedy možné provádět jakékoli placené operace – nakupovat zábavní obsah (např. stahovat hry a hudbu),  volat na mezinárodní čísla, používat premium služby (audiotexy), nebude možné volat na žádná placená čísla mimo rodinu/tým, mimo dalších pět povolených placených čísel a mimo bezplatná čísla (např. Mých5, informační linky začínající 800 nebo tísňová volání – 150, 155, 158 a 112).

Služba Rodina v bezpečí nejsou jen výdaje pod kontrolou, ale také bezpečí jednotlivých členů, ať jde o děti, či prarodiče. Desítky správců rodin či týmů již obdržely upozornění v tísni, což je SMS, která automaticky informuje administrátora, že někdo ze skupiny zavolal na tísňovou linku včetně jeho poslední známé lokalizace. Člena skupiny pak lokalizovalo téměř 650 rodičů.

Rodinu v bezpečí si mohou zákazníci využívající rodinné nabídky aktivovat zcela zdarma prostřednictvím SMS ve tvaru RODINA A VBEZPECI_tel.číslo člena zaslanou na 4603 nebo na jakémkoliv kontaktním místě T-Mobile (např. zákanické centrum). Zdarma je i provoz, žádný měsíční paušál se neplatí. Náklady pod kontrolou pak lze aktivovat členovi stejnými způsoby: SMS ve tvaru NAKLADY_tel.číslo člena_A  odeslanou na 4603.

Objednat služby z nabídky Rodina v bezpečí lze i zvlášť, bez využití rodinné propozice jsou ale některé z nich zpoplatněny.

Více informací na www.t-mobile.cz/rodina.