T-MOBILE ZAHÁJÍ PRODEJ IPHONE 5C A 5S 25. ŘÍJNA V 00:01 HODIN

Ceny již od 13 299,- Kč s DPH
Noční prodej zahájen na značkových prodejnách Národní třída v Praze a náměstí Svobody v Brně
Nechybí noční soutěž o 4 kusy iPhone 5s
Další hra o jeden iPhone 5s bude připravena na webu

Praha, 21. října 2013 – T-Mobile zahájí prodej horkých novinek: nejnovější iPhone 5s a nejbarevnější iPhone 5c startují v České republice 25. října po půlnoci. Pro fanoušky je připravena noční soutěž celkem o čtyři telefony – o dva iPhone 5s v pražské prodejně na Národní třídě a o další dva kousky v brněnské prodejně na náměstí Svobody. Další hra o jeden tento přístroj bude spuštěna ještě před zahájením prodeje na webu.

Operátor ve svých prodejnách nabídne fanouškům těchto přístrojů hned několik verzí: iPhone 5c bude k dostání v 16 GB verzi v barvě bílé a modré. Dále je do nabídky zařazen iPhone 5s, který bude v 16 GB verzi v barvách zlaté, stříbrné, šedé, a 32 GB a 64 GB, oba v  barvě šedé.

Exkluzivně jsou pouze pro zákazníky nakupující přes e-shop a pro firemní segment připraveny ještě tyto varianty:

• iPhone 5c 16 GB ve žluté a zelené barvě,
  • iPhone 5s 32 GB v barvě stříbrné a 64 GB v barvě zlaté.

Půlnoční akce nabídne volný prodej, odebrat však každý zájemce může jen po jednom kusu iPhone 5s a dvou iPhone 5c. Další dny pak bude prodej telefonů iPhone 5c i nadále bez omezení, série iPhone 5s v prémiovém provedení je určena pro zákazníky se smlouvou na dobu určitou. Limit na maximální počet kusů na osobu zůstává. Pro zahájení prodeje je připravena dostatečná zásoba většiny modelů, dodávky by posléze měly chodit průběžně.

SOUTĚŽ
Pro fanoušky, kteří dorazí na půlnoční večírek na značkové prodejny na Národní třídě v Praze a na náměstí Svobody v Brně je připravena soutěž vždy o dva kusy iPhone 5s 16 GB v šedé barvě. První dva soutěžící na obou těchto prodejnách, kterým se podaří projít dovnitř mezi laserovými paprsky, aniž by se jich dotkli, vyhrají tuto horkou novinku. Celkem se tedy hraje o čtyři tyto telefony.

Další soutěž o jeden iPhone 5s 16 GB v šedé barvě bude spuštěna na webu ještě před spuštěním prodeje. Více informací se zájemci dozví již brzy na Facebooku operátora.

iPhone 5s 16 GB 32 GB 64 GB
Cena se smlouvou na dobu určitou 15 699 18 199 20 699
Základní cena 17 399 19 999 22 699
iPhone 5c 16 GB
Cena se smlouvou na dobu určitou 13 299
Základní cena 14 699

Pozn.: Ceny jsou uvedeny vždy v Kč a s DPH.

iPHONE
iPhone 5s zaujme především úžasným výkonem díky 64bitové architektuře a inovací v zabezpečení díky snímači otisku prstů. iPhone 5c vede v novém designu a ve výrazné barevnosti. U obou verzí nechybí operační systém iOS 7. Jemný 4’’ Retina displej, skvělý iSight fotoaparát a také podpora přenosu nejrychlejších dat v mobilní síti LTE jsou samozřejmostí.

NANO SIM
Stejně jako iPhone 5, také iPhone 5c a 5s využívají dosud nejmenší formát SIM karty, tzv. nanoSIM. Zákazníci, kteří požádají na jakékoli Značkové prodejně T-Mobile o výměnu své stávající aktivní SIM karty za tento typ, ji získají zdarma.

Více informací zde.