t-music přináší United Flavour Unity club tour 2007

  • Šňůra startuje 28. listopadu v Českých Budějovicích
  • Zbrusu nový videoklip ode dneška na www.stage.cz
  • Uživatelé BAV SE mohou získat vstup na koncerty zcela zdarma

Praha 19. listopadu 2007 - Skupina United Flavour se chystá na své první klubové turné po České republice - t-music Unity club tour 2007. Na deseti koncertech představí kapela fanouškům aktuální album Unity, které vyšlo začátkem léta. Na každé zastávce šňůry se v roli předskokana představí lokální skupina vybraná z hudebního portálu www.stage.cz.

Kromě vystoupení samotných kapel připraví t-music návštěvníkům akce různá překvapení. Majitele tarifu BAV SE se budou moci dostat na koncert zcela zdarma, ostatním bude stačit 99 korun. Pro všechny pak t-music připravil plakáty kapely a několik skladeb formace v digitální podobě jako dárek. Stačí mít s sebou telefon, který podporuje technologii bluetooth.

Ode dneška navíc mohou všichni fanoušci této skupiny najít na adrese www.stage.cz/united-flavour zbrusu nový videoklip k písni My Way. V originálně zpracovaném klipu se odehrává příběh nešťastné ženy vyvazující se z pout domácnosti a přezíravého manžela, jenž nevěří v sílu její osobnosti.

Tvorba United Flavour je pestrobarevná, energická a plná exotických příchutí. V jejich podání reggae, latiny, r'n'b, hip hopu a soulu je patrný nejen očividný talent a vyzrálé muzikantství, ale především srdce, které do hudby vkládají. Skupinu tvoří šest stálých členů v čele s temperamentní Španělkou Carmen, na koncertech a ve studiu pak často spolupracují s dalšími zpěváky a muzikanty.

Album Unity, které vznikalo zčásti v Praze a v Paříži, je první vlaštovkou urban music v České republice. Svou ?flavour" přispělo na desku mnoho zajímavých hostů - karibské duo Big Famili, rapper Henry D, dancehallový zpěvák El Condorsito z Chile nebo slovenská zpěvačka Tina. Spolu s CD Unity vyšlo ve stejný den i DVD Live at Lucerna Music Bar, což je záznam živého vystoupení z května 2006.

United Flavour se od svého vzniku pilně věnují živým vystoupením, za tři roky existence stihli předskakovat světovým hvězdám jako jsou Kelis, Gentleman nebo Manu Chao. V rámci loňské úspěšné koncertní sezóny kapela hrála mj. v Německu, Švýcarsku, Rakousku a na Slovensku. S novou deskou slavili United Flavour úspěchy již na letních festivalech, kde se svou propracovanou živou show zaujali velké množství diváků. Exkluzivní show podpořenou vlastním zvukem a světelným parkem si bude možné vychutnat na těchto zastávkách:

t-music Unity club tour 2007

  • 28. 11. České Budějovice - Marty´s Club + host Pub Animals
  • 29. 11. Plzeň - KD Šeříková + host Skyline
  • 30. 11. Aš - Klubíčko + host DMGroove
  • 6. 12. Karlovy Vary - Rotes Berlin + host San Dal
  • 8. 12. Liberec - Casta + host Hitfakers
  • 12. 12. Olomouc - U-Klub + host Zion Squad
  • 13. 12. Zlín - Golem + host Senzace příštího léta
  • 14. 12. Ostrava - Marley + host 5a/pm
  • 18. 12. Praha - Lucerna Music Bar + host Barakaba
  • 19. 12. Brno - Faval + host Pluto & Madalena

Více informací na www.unitedflavour.com a www.stage.cz/united-flavour. Fotografie skupiny United Flavour naleznete v našem obrazovém archivu.

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, pro které je hudba nedílnou součástí každého dne.
Hudební portál www.t-music.cz nabízí internetový obchod s digitální hudbou t-music PLAY!, uvítacími a vyzváněcími tóny, t-music chart s videoklipy či novinky ze světa hudby. Prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a díky portálu www.stage.cz také začínající interprety.
Další informace na www.t-music.cz.


 
O společnosti

 

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,5 milionům zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu a jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.
Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými a moravskými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.
T-Mobile je stabilním a silným partnerem malých i velkých firem, kterým nabízí nejmodernější datacentra a pokročilá řešení pro bezpečnou a spolehlivou správu dat. Služby v oblasti kybernetické bezpečnosti či cloudová a systémová řešení využívají nejen korporace a státní správa, ale také drobní živnostníci.
Jednou ze strategických priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. V rámci ESG agendy se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje na opatření vedoucí ke zmírnění klimatických změn a zvyšování digitální gramotnosti české populace. Operátor cíleně podporuje neziskové organizace a znevýhodněné skupiny a pomáhá při mimořádných událostech.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz