t-music: Snoop Dogg poprvé v Česku

• Rapová megastar vystoupí 11. července vSazka Aréně
  • t-music přinese od 1. července soutěž o 50 lístků na koncert hip hopové legendy

Praha 13. června 2007 - t-music doplňuje chystanou letní porci hip hopu o gurmánskou delikatesu. V červenci se totiž mohou příznivci tohoto, stále populárnějšího žánru vypravit na koncert megastar rapové scény. t-music podpoří ve spolupráci se společností Nokia a WTF Entertainment vystoupení hip hopové legendy Snoop Dogga. V rámci svého evropského turné totiž zavítá 11. července také do Sazka Arény. A díky t-music mohou být jeho fanoušci při tom.

Poprvé ve své kariéře přijíždí černošský rapper, producent a herec, známý jako král hip hopové scény ze západního pobřeží USA. Snoop Dogg. Přesně za měsíc předvede v libeňské aréně svou jedinečnou, světovými hity nabitou show, na které představí mimo jiné své poslední album "Tha Blue Carpet Treatment". Na něm produkčně spolupracovala taková jména jako Dr. Dre, Timbaland, Rick Ross a The Neptunes.

Známý rebel, vlastním jménem Cordozar Calvin Broadus Jr. je hvězdou nejen hip hopové a rapové hudby, ale také hercem, který účinkoval v mnoha celovečerních filmech a televizních pořadech. Snoop Dogg nastartoval svojí kariéru v roce 1993 vydáním debutového alba "Doggystyle", které si koupilo více než 1,5 milionů posluchačů. Od té doby se stal jednou z nejvýznamnějších postav hudební historie, což dokazuje i jeho osminásobná nominace na ceny Grammy. Za svou téměř patnáctiletou kariéru dokázal prodat téměř devatenáct milionů alb a jako jeden z mála dokonce vyhrál cenu Best Rap!

S t-music mohou milovníci hip hopu zažít velkolepou show na vlastní kůži. Prvního července totiž startuje na www.t-music.cz soutěž o padesát lístků na koncert Snoop Dogga. Získat vstupenky nebude nic obtížného, bude stačit jen prokázat trochu umělecké invence.

Kdo by se snad na koncert nedostal, nemusí smutnit. Na portálu www.t-music.cz je totiž připravena bohatá hudební ochutnávka produkce s podpisem Snoop Dogga. Nechybí v ní Uvítací tóny, vyzváněcí melodie ani celé skladby v internetovém obchodě t-music PLAY!.

t-music
t-music reprezentuje všechny hudební aktivity společnosti T-Mobile určené hlavně mladým lidem žijícím aktivním životem, jejichž nedílnou součástí každého dne je hudba.

t-music, to je nejnavštěvovanější hudební portál, televizní a rádiová hitparáda, největší internetový obchod s digitální hudbou t-music PLAY, prostřednictvím t-music přináší T-Mobile koncerty předních českých i zahraničních interpretů, podporuje hudební festivaly a akce, začínající zpěváky, skupiny a amatérské umělce.

Další informace na www.t-music.cz