UVÍTACÍ TÓNY MIXUJE DJ VÍTEJ

DJ Vítej namíchal zákazníkům pořádnou porci muziky
Soutěž o nejlepší originální hudební mix
Nová aplikace pro uvítací tóny pro Androidy zdarma

Praha, 10. června 2013 – Začít s hudbou se dá v každém věku, T-Mobile pro zákazníky připravil novinky v oblasti uvítacích tónů. Klienti, kteří tuto služby dosud nepoužívají, si ji mohou zdarma na měsíc vyzkoušet. Nechybí užitečná aplikace a hravá hudební soutěž, jež startuje na Facebooku od dnešního dne.

Vybrat si tón ze svého oblíbeného hudebního žánru mohou zákazníci na webu nebo prostřednictvím SMS, v které se odešle kód příslušné skladby na číslo 4714. Textová zpráva je zpoplatněna standardně podle tarifu uživatele. Po měsíci hudební jízdy zdarma je klient na tuto skutečnost upozorněn v SMS a služba je následně zpoplatněna měsíční sazbou 15,13 Kč. Aktivovaný uvítací tón již uživateli zůstane zdarma, každý další je zpoplatněn jednorázovou sazbou 19,15 Kč.

DJ VÍTEJ
Operátor připravil pro zákazníky zajímavou ochutnávku, namixovanou odborníkem v hudbě doslova kovaným – DJ Vítejem (Lukáš Pavlásek). Ten namluvil speciální sérii vtipných uvítacích hlášek a tónů, jako jsou například Pink, Pes, Zas to nebere, Bubliny a mnohé další. Všechny pecky si fanoušci mohou poslechnout na www.t-music.cz/akce/dj-vitej/. Komu by však vybraná várka nestačila, tomu je DJ Vítej připraven interaktivně pomoci – na webu je umístěn speciální mixážní pult „Škola mixu“, kde si ti největší fandové mohou namíchat hudbu vlastní.

SOUTĚŽ
Pro odvážlivce, kteří se svým originálně namixovaným výtvorem neváhají pochlubit, je na Facebooku připravena soutěž o báječné ceny. Ten, kdo nasdílí svůj song na Facebooku T-Mobile v záložce DJ Vítej – soutěž a získá od fanoušků nejvíce hlasů, vyhraje parádní sluchátka a tílko DJ Víteje s nápisem King of the ring ring. Vítěznou skladbu navíc operátor zařadí do nabídky uvítacích tónů na www.uvitacitony.cz/, kdokoliv si ji tak bude moci na svém telefonu nastavit. Soutěž bude nasazena během odpoledne a končí 30. června..

Kampaň s Lukášem Pavláskem (alias DJ Vítejem) pro T-Mobile připravila agentura MADE BY VACULIK Praha (TV Óčko a rádio), online část kampaně je z dílny agentury Proboston Creative.

ZBRUSU NOVÁ APLIKACE
Příznivci služby uvítací tóny se mohou těšit také na zbrusu novou aplikaci se stejným názvem. Ta byla operátorem vyvinuta pro mobilní telefony s operačním systémem Android 2.3 a vyšším a zákazníci T-Mobile si ji mohou z Obchodu Google Play stáhnout zcela zdarma. Díky ní lze tóny snadno ukládat, upravovat pro různou denní dobu či přiřazovat k jednotlivým volajícím.

Pokud by se zákazníkovi zalíbil uvítací tón na jakémkoli volaném čísle v síti T-Mobile, stačí na klávesnici zmáčknout hvězdičku, a ten samý tón má během chvilky aktivovaný i na svém telefonu. V případě, že službu uvítacích tónů dosud nemá aktivní, první měsíc provozu je zdarma.

Více informací zde.