PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI T-MOBILE K SITUACI A VALNÉ HROMADĚ FAČR

T-Mobile je generálním partnerem české fotbalové reprezentace od roku 1998 a jako solidní a spolehlivý partner podporoval fotbalové hnutí nejen v době úspěchů, ale také ve složitých a těžkých momentech.

Velmi pozorně sledujeme aktuální dění a současnou situaci vnímáme jako příležitost ke změně. Věříme, že dnešní valná hromada FAČR a jeho delegáti učiní takové kroky, které povedou k očištění jména fotbalu v České republice a poskytnou jasnou vizi jeho směřování do budoucna. Věříme, že delegáti zvolí takové vedení, které bude mít nejen silný mandát, ale také odvahu k zásadním krokům a morální kredit a důvěryhodnost.

Stávající smlouva je platná do července 2020 a v rámci našich aktivit se budeme i nadále soustředit na podporu fanoušků a fandění v rámci aktivity #fotbalvsrdci. Za důležité považujeme uvést, že řešení stávající situace bude jedním ze zásadních faktorů při našem budoucím rozhodování o dalších aktivitách v rámci fotbalového hnutí včetně role generálního partnera české fotbalové reprezentace.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, je s téměř 6,3 milionu zákazníků jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě mobilních a pevných telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti, což prokazuje i srovnávací měření kvality sítí umlaut (dříve P3), v němž T-Mobile již potřetí získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů).