T-Mobile nejúspěšnějším mobilním operátorem roku 2002

  • Počet zákazníků T-Mobile v průběhu roku vzrostl téměř o 660 tisíc
  • Značka T-Mobile přesvědčila 

Praha, 5. února 2003 - K poslednímu dni roku 2002 registrovala společnost RadioMobil a.s.  3 509 593 zákazníků, což představuje meziroční čistý nárůst zákaznické základny téměř o 660 tisíc. Společnost RadioMobil provozující síť T-Mobile se tak stala nejúspěšnějším domácím operátorem.

Rok 2002 proběhl ve znamení změny značky z Paegas na T-Mobile. "Dosažené vítězství svědčí o tom, že nová značka T-Mobile získala ve velmi krátké době nejen vysokou prestiž, ale zároveň motivovala nejvíce zákazníků k volbě globálního operátora", komentuje dosažené výsledky generální ředitel RadioMobilu Roland Mahler.

Výhody, které přináší členství operátora ve světové skupině T-Mobile, oceňují především firemní zákazníci, a to jak z řad velkých, tak středních a malých firem. Mezi klíčové zákazníky se v poslední době zařadily například společnosti  Skanska a Unipetrol. Nově obnovil smlouvu další významný zákazník - Škoda Auto. 

O úspěšnosti světové značky svědčí také fakt, že skupina T-Mobile získala prestižní ocenění World Communication Awards 2002 v kategorii Nejlepší mobilní operátor pro Evropu, Střední východ a Afriku.

T-Mobile
RadioMobil je prvním a jediným domácím operátorem v České republice, který je členem globální telekomunikační skupiny. Více informací lze najít na www.t-mobile.cz.

T-Mobile International, jedna ze čtyř strategických divizí koncernu Deutsche Telekom AG, patří k předním mezinárodním poskytovatelům služeb mobilní komunikace. Dceřiné a přidružené společnosti koncernu Deutsche Telekom dnes poskytují služby téměř 77 miliónům uživatelů mobilních telefonů na celém světě. T-Mobile je prvním transatlantickým mobilním operátorem, který využívá digitální bezdrátovou technologii standardu GSM. V říjnu 2002 získala skupina T-Mobile prestižní ocenění World Communication Awards 2002 v kategorii Nejlepší mobilní operátor pro Evropu, Střední východ a Afriku. Více informací lze najít na www.t-mobile.net.


 
O společnosti

 

T-Mobile je největší operátor v ČR, který poskytuje mobilní služby již 6,5 milionům zákazníků. Neustále inovuje a rozšiřuje mobilní infrastrukturu a jako digitální leader T-Mobile zásadně přispívá digitalizaci Česka budováním a rozvojem optické infrastruktury s cílem naplnit svou dlouhodobou vizi o Propojené zemi.
Na průmyslovém využití 5G sítí T-Mobile spolupracuje s předními českými a moravskými technickými univerzitami, na nichž buduje privátní kampusové sítě. Společné projekty v podobě inovačních hubů a testbedů pak cíleně podporují digitalizaci firem, startupy a rozvoj inovačního prostředí v ČR.
T-Mobile je stabilním a silným partnerem malých i velkých firem, kterým nabízí nejmodernější datacentra a pokročilá řešení pro bezpečnou a spolehlivou správu dat. Služby v oblasti kybernetické bezpečnosti či cloudová a systémová řešení využívají nejen korporace a státní správa, ale také drobní živnostníci.
Jednou ze strategických priorit společnosti je ohleduplné a udržitelné podnikání. V rámci ESG agendy se T-Mobile dlouhodobě zaměřuje na opatření vedoucí ke zmírnění klimatických změn a zvyšování digitální gramotnosti české populace. Operátor cíleně podporuje neziskové organizace a znevýhodněné skupiny a pomáhá při mimořádných událostech.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz.

Kontakt na tiskové oddělenípress@t-press.cz