The Prodigy a Groove Armada Soundsystem hlavními hvězdami festivalů electronic beats

• The Prodigy, Groove Armada Soundsystem, Superdiscount, Mathew Johnson, N.O.H.A. a MIA se zúčastní šňůry festivalů 'electronic beats'
  • Jedinečné zážitky čekají na fanoušky elektronické hudby během dvou festivalů a jednoho koncertu Live Special
  • Partnerem 'electronic beats' je Sony Ericsson se svým hudebním telefonem W810i Walkman

Praha, 8. září 2006 -  Fanoušci elektronické hudby v Česku se konečně dočkali. Za hranicemi populární festival elektronické hudby 'electronic beats' zavítá na sklonku října poprvé do České republiky. Praha nebude jedinou podzimní zastávkou 'electronic beats' - festival proběhne také ve Vídni a Bratislava se může těšit na koncert 'electronic beats' Live Special.

Po dvou skvělých festivalech 'electronic beats' v Kolíně nad Rýnem a Budapešti, které se konaly začátkem letošního léta, série 'electronic beats' pokračuje festivalem ve Vídni 25.října Čeští příznivci by si měli zaškrtnout v kalendáři datum 28. října - do Prahy se totiž chystají The Prodigy.

Návštěvníci festivalů 'electronic beats' se mohou těšit nejen na hlavní hvězdy večera, ale i další vystoupení a DJ produkci, Celý večer tak získá neopakovatelnou c atmosféru párty, která se protáhne až do ranních hodin. V Bratislavě se bude poprvé konat koncert 'electronic beats' Live Special, který je obdobou festivalů s tím, že na něm vystoupí dva hlavní umělci. Festivaly 'electronic beats' a koncerty Live Special se staly úspěšným formátem představujícím  hudebně různorodé interprety, kteří se líbí i fanouškům elektronické hudby, ať už undergroundové nebo mainstreamu.

The Prodigy, neblaze proslulí svými nevypočitatelnými  a energickými vystoupeními, včetně jejich scény na loňském festivalu  'electronic beats' v Amsterodamu,  vystoupí 28. října v Praze spolu se Slam, Yonderboi, N.O.H.A. a DJ Carlem Craigem. Slovenští fanoušci si nejen The Prodigy užijí  na koncertě  Live Special, který se koná 27. října.

Vstupenky na pražský festival jdou do prodeje 7.září a na koncert v Bratislavě 9. září. Pražský festival přinese televize Óčko v dalších týdnech.

'electronic beats' je trendový program společnosti T-Mobile zaměřený na propojení zábavy, moderních technologií a komunikace. V posledních pěti letech proběhlo v rámci tohoto programu mnoho akcí a aktivit zaměřených na elektronickou hudbu, její fanoušky a s ní související životní styl. EB aktivity pro rok 2006 zahrnují: časopis 'electronic beats', DVD magazín, webové stránky, módní kolekci oblečení, marketingovou spolupráci se společností Sony Ericsson a samozřejmě i evropskou  šňůru koncertů.

Po úspěchu doprovodných akcí v roce 2005 se Sony Ericsson opět stává partnerem 'electronic beats' a na festivalech a koncertě Live Special čeká na návštěvníky představení umožňuje uživatelům přehrávat sbírku svých oblíbených CD a stahovat hudbu z hudebních internetových stránek.  Telefon slouží také jako digitální přehrávač, rádio, a obsahuje hudební software, který umožňuje dokonalý poslech "za pochodu".

Program festivalů 'electronic beats':

Vídeň - středa, 25.října - Halle E/MQ, Vídeň

The Prodigy
DJ Carl Craig
Místní umělec

Vstupenky: www.ticketportal.sk, www.eventim.sk a www.musiqlist.com

Více informací na www.electronicbeats.net

Informace pro média: