Internet bez drátu: pokrytí domácnosti s rychlostí až 20 Mbit/s

Připojí všechna zařízení v domácnosti
Jednoduchá instalace – stačí modem zapojit do zásuvky
Třicetidenní záruka spokojenosti

T-Mobile spustí 1. května 2015 kampaň zaměřenou na tarif Internet bez drátu, který funguje na mobilních sítích LTE nebo 3G. Jde o zvýhodněnou nabídku a vylepšení stávajícího řešení Pevný internet bez drátu. Operátor zvýší maximální přenosovou rychlost z 8 Mbit/s na 20 Mbit/s, zruší podmínku používání na jednom místě a přidá 30denní záruku spokojenosti. Cena tarifu zůstává 399 Kč/měsíc, modem bude možné do 30. června zakoupit za dotovanou cenu 2301 Kč. T-Mobile podle ČTÚ dosahuje 95% pokrytí populace ČR rychlými mobilními sítěmi LTE a 3G.

„Řada zákazníků není spokojena se svým domácím internetem, přibližně devět z deseti českých domácností je přitom pokryto našimi rychlými mobilními sítěmi,“ říká ředitel pro rezidentní segment T-Mobile Tomáš Ryšavý a dodává: „S Internetem bez drátu stačí doma jednoduše zapojit modem do zásuvky a celá rodina se prostřednictvím svých telefonů, tabletů, notebooků či PC může připojit k rychlé wi-fi síti.“

Cena tarifu zůstává 399 Kč měsíčně. Modem Huawei E5180 bude možné od 1. května do 30. června 2015 zakoupit za dotovanou cenu 2301 Kč (případně na splátky: 1 Kč na místě a poté 23 měsíčních splátek po 100 Kč) při uzavření smlouvy na dva roky. Jinak platí stávající cena 3 451 Kč.

Internet bez drátu bude poskytovat 2,5krát vyšší maximální rychlosti připojení než dosud: 20 Mbit/s pro stahování a 5 Mbit/s pro odesílání. Datový limit zůstává 30 GB, přičemž surfování, e-mailové služby a Facebook lze využívat bez omezení rychlosti po překročení limitu.

Wi-fi síť, do níž je možné připojit až 32 zařízení současně, si mohou zákazníci užívat přes týden doma a o víkendu třeba na chalupě, jelikož operátor zrušil podmínku používat produkt na jednom místě. Příjemnou novinkou je také 30denní záruka spokojenosti – pokud klient nebude se službou spokojen, může do 30 dnů od aktivace tarifu smlouvu zrušit a modem vrátit (při splnění podmínek záruky spokojenosti).