Marketingová spolupráce T-Mobile a Sony Ericsson spojí uvedení nového telefonu D750i na trh s aktivitami v oblasti elektronické hudby

• Letošní léto přinese hudební festivaly a aktivity ve stylu ,electronic beats' po celé Evropě
  • VIP party v klubu ,Casa Relax' na Ibize
  • Nový Sony Ericsson D750i exkluzivně u T-Mobile

Londýn, Velká Británie 19. května 2005: Společnosti T-Mobile a Sony Ericsson dnes oznámily svou marketingovou spolupráci, která přinese léto nabité hudebními festivaly po celé Evropě i akcemi jako VIP party v klubu ,Casa Relax' na Ibize - to vše v rámci hudební a lifestylové koncepce společnosti T-Mobile nazvané ,electronic beats' a v souvislosti s uvedením telefonu s fotoaparátem Sony Ericsson D750i na trh.

Toto nové marketingové partnerství navazuje na dřívější spolupráci společností Sony Ericsson a T-Mobile v oblasti elektronické hudby, kterou v roce 2004 odstartovaly společné aktivity jako spolupráce s Cocoon Clubem na Ibize a další akce na podporu používání mobilního telefonu. Vzhledem k podobným hodnotám obou značek, jejich image i cílovému publiku je posílení partnerství těchto společností v roce 2005 logickým krokem.

Letošní aktivity odstartuje 13. června první hudební festival ,electronic beats' v Kolíně nad Rýnem a po celé léto pak budou probíhat další hudební festivaly a aktivity v Edinburghu, Vídni a Amsterodamu - a samozřejmě intenzivně i na Ibize.

Začátkem července proběhne hvězdami nabitá VIP party v klubu ,Casa Relax', postaveném ve stylu tradiční usedlosti v horách poblíž města Ibiza. Tato stylová hudební party za účasti řady celebrit proběhne u příležitosti uvedení telefonu s fotoaparátem Sony Ericsson D750i na trh.

'electronic beats'

,electronic beats' - to je koncepce společnosti T-Mobile zaměřená na elektronickou hudbu a životní styl, spojující v sobě zábavu, komunikaci a moderní technologie. Jejím prostřednictvím T-Mobile reaguje na rostoucí význam elektronické hudby, jejích posluchačů a s ní spojeného životního stylu.

V roce 2001 zahájil T-Mobile sérii každoročních festivalů ,electronic beats' spolu se sponzoringem aktivit jako například Coccon Club Svena Vätha na Ibize. Letos spektrum souvisejících aktivit obohatí časopis Electronic Beats, DVD magazín a módní kolekce pod značkou ,electronic beats', která nabízí stylové bundy, mikiny a trička. Němečtí zákazníci T-Mobile si mohou na portálu t-zones stáhnout atraktivní zvonění, Real Tones a tapety všech svých oblíbených umělců v oblasti elektronické hudby. Více informací na www.electronicbeats.net.

Sony Ericsson D750i exkluzivně pro T-Mobile v Evropě

Nový Sony Ericsson D750i je momentálně nejlehčí telefon s dvoumegapixelovým fotoaparátem s automatickým zaostřováním a velkorysou, 38MB interní pamětí a 64MB paměťovou kartou Memory Stick PRO DUOTM.  Telefon bude začátkem června 2005 uveden exkluzivně na evropských trzích, kde T-Mobile působí.

Sony Ericsson D750i je vybavený technickými funkcemi, které jsou běžné u samostatných digitálních fotoaparátů, jako je automatické zaostřování a 4x digitální zoom, a s příslušenstvím jako například blesk. Jeho majitelé si mohou natočit vlastní video, přidat k  němu hudbu a celou nahrávku si na telefonu přehrát.

Kromě pořizování kvalitních fotografií je D750i rovněž ideálním přístrojem na krátké výlety a dovolené, protože nabízí přehrávač MP3, FM rádio a cizojazyčný překladač, to vše v jednom přístroji, který se snadno ovládá a nezabere místo v kufru či batohu. Klasicky elegantní design má dvě "tváře": na jedné straně telefon, na straně druhé fotoaparát s manuálně otevíraným krytem objektivu, jehož otevřením se displej telefonu automaticky změní v hledáček. Přístroj rovněž umožňuje využití služby Mobile Jukebox prostřednictvím portálu t-zones společnosti T-Mobile.
Jak vysvětluje ředitel sponzoringu T-Mobile International Reinhard Pluckthun: "V uplynulých čtyřech letech jsme se nejen zaměřili na podporu elektronické hudby, ale současně jsme se snažili oslovit celou tuto hudební komunitu. Prostřednictvím tištěných a DVD magazínů, stylové módní kolekce a internetových stránek tak chceme spojit hudební fanoušky a vytvořit fórum pro sdílení nejnovějších trendů v oblasti hudby, technologií a stylu. Jsme rádi, že jsme navázali spolupráci se společností Sony Ericsson a jsme přesvědčeni, že nás letos čeká další úspěšná sezóna."

Luc van Huystee, ředitel T-Mobile Global Customer Unit společnosti Sony Ericsson, spolupráci komentoval slovy: "Velmi nás těší, že se můžeme podílet na všech aktivitách ve stylu ,electronic beats' jako exkluzivní marketingový partner programu pro rok 2005. Koncepce propojení životního stylu, hudby, moderních technologií a lidí, kteří udávají trendy, jde s naší značkou skvěle dohromady. Program ,electronic beats' přináší jedinečnou platformu pro prezentaci kvalitního designu, možností fotografování a hudby, které naše nejnovější telefony nabízejí. Tento náš společný marketingový program je důkazem výhod těsné spolupráce mobilního operátora a výrobce mobilních telefonů."

Hudební festivaly ,electronic beats':

• 13. června: - Kolín nad Rýnem, Německo
  • Srpen - Edinburgh, Skotsko (datum bude upřesněno)
  • Září - Vídeň, Rakousko (datum bude upřesněno)
  • Září - Amsterodam, Nizozemsko (datum bude upřesněno)

VIP party - 'Casa Relax':
13. července - VIP party - Casa Relax, Ibiza

Více informací na www.electronicbeats.net

Sony Ericsson
Sony Ericsson Mobile Communications dodává na světový trh komunikací inovativní a kvalitně vybavené mobilní telefony, příslušenství, PC karty a M2M řešení. Společnost byla založena v roce 2001 jako společný podnik firem Ericsson a Sony. Má centrálu v Londýně a vlastní výzkumná a vývojová centra v Evropě, Japonsku, Číně a Spojených státech. Na celém světě zaměstnává 5.000 lidí. Více informací na www.SonyEricsson.com.
Parametry produktů, specifikace či prohlášení uvedená v tomto textu, které nejsou popisem minulého stavu, mají charakter předpovědí, a obsahují tak prvky rizika a nejistoty. Skutečné parametry produktů, specifikace a předpovědi do budoucna se mohou měnit.