Skupina Underworld potvrdila nový termín svého vystoupení

• Skupina Underworld vystoupí jako headliner festivalu Electronic Beats v Praze 9. února
  • Poslední lístky na festival jsou v prodeji a již zakoupené vstupenky se kvůli přesunutí termínu mohou vracet na pobočkách sítě Ticketpro do 31. 12. 2007

Praha, 28. listopadu 2007 - Management skupiny Underworld potvrdil nový termín pro vystoupení kapely na festivalu Electronic Beats, který tak proběhne v sobotu 9. února 2008 ve Veletržním paláci v Praze. Festival byl posunut kvůli nemoci jednoho z členů legendárních Underworld. V současné době organizátoři jednají o potvrzení vystoupení umělců z původně naplánovaného line-upu festivalu Electronic Beats. V nejbližší době bude tak zřejmě potvrzena původní sestava festivalu a Karl Hyde a Rick Smith z Underworld tak vystoupí ve společnosti Booka Shade, Alter Ego, The Man No. 9. Dále pak vystoupí Djka Ladida a Dj Josef Sedloň.

Fanoušci, kteří si zakoupili vstupenky na festival, jež se měl konat v říjnu, budou moci použít tyto vstupenky i na festival v nově naplánovaném termínu. Již zakoupené lístky je možné kvůli přesunutí termínu stále vracet a to až do 31. prosince na pobočkách sítě Ticketpro.

Skupina Underworld se na taneční scéně pohybuje více než patnáct let - během této doby si v rámci elektronické hudby vytvořila vlastní styl a získala širokou základnu fanoušků na celém světě.  Jejich nedávno vydané nové album 'Oblivion with Bells' se svým prvním singlem 'Crocodile' zaznamenalo okamžitý úspěch na celém světě.

Série festivalů Electronic Beats v roce 2007 odstartovala začátkem června v Budapešti, kde vystoupila Kelis a poté se v září přesunula do Vídně. Tam si fanoušci ve vyprodané hale  užili jednu z nejdelších sestav účinkujících v historii festivalu - Trentemoller, 2 bloky DJ, Cuban Brothers a Goldie, kteří udrželi fanoušky na nohou až do pozdních ranních hodin. V pátek 8. února se festival Electronic Beats uskuteční v Bratislavě a den poté tak v Praze.

"Electronic Beats" -  zahrnující elektronickou hudbu a životní styl prezentovaný  společností T-Mobile  je mezinárodní trendový program, který lidem přibližuje hudbu, design, módu a novinky, které inspirují jejich osobnosti, emoce a nálady.  Aktivity a události konané po celý rok sdružují komunitu lidí, kteří sdílí stejný životní styl, aby se spolu o tyto zážitky podělili.  Vyprodané akce s živou hudbou jako festivaly "electronic beats"  a klubové turné  přitahují  posluchače po celém teritoriu evropského trhu společnosti  T-Mobile.  Média "Electronic Beats" včetně časopisu, webových stránek a DVD 'Slices' se zaměřují na to, aby sjednocovala členy komunity "Electronic Beats" a poskytovala jim fórum, kde by se dočetli a dověděli o posledních událostech a trendech v módě, designu a hudební scéně, které chtějí vidět a vlastnit.