VÁNOCE OD KAKTUSU: DVAKRÁT VÍCE DAT A DVĚ SIMKY ZA CENU JEDNÉ

Kaktus myslí na své zákazníky i o Vánocích a připravil si nabídku, která prostě bodne. Stávající „Kaktusáci“ se mohou těšit na dvojnásobnou porci při dokupu datového balíčku, noví zákaznici získají zase dvě SIMky za cenu jedné. Služby Kaktusu aktuálně využívá 80 000 zákazníků.

Noví zákazníci obdrží při nákupu SIM karty prostřednictvím eshopu hned dvě SIMky za cenu jedné, tzn. za 100 Kč. Na každé SIM pak budou mít k dispozici kredit ve výši 100 Kč, 500 MB dat a dalších 250 MB na sociální sítě jako dárek. Nabídka platí do 31. 12. 2017.

Kaktus má vánoční odměnu i pro své stávající zákazníky. Každý „Kaktusák“, který má aktivní jakýkoliv datový samoobnovující balíček, získá při dokupu extra datového balíčku dvojitou dávku dat. Namísto standardní nabídky 500 MB za 100 Kč tak zákazníci získají rovnou 1 000 MB.  Nákup je nutné uskutečnit prostřednictvím Turbo Buttonu v aplikaci. Nabídka je platná od 1. 12. do 31. 12. 2017 a je možné ji čerpat opakovaně.

„Pro extra data platí, že je při nevyčerpání převádíme. Kaktusáci se tak mohou v případě rovnou předzásobit a to navíc i ve chvíli, kdy stále využívají data ze samoobnovujícího balíčku. Noví zákazníci se zase mohou o SIMku podělit s tím, s kým chtějí být nebo jsou nejvíc v kontaktu,“ vysvětluje David Milota, segmentový manažer předplacených služeb.

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, vloni oslavila 20 let na českém trhu. S 6,2 miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém trhu. T-Mobile je integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení či partnerská řešení nejen pro firmy, ale i instituce a individuální zákazníky. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií. To prokázalo i poslední srovnávací měření kvality sítí P3 communications, v němž T-Mobile zvítězil a získal ocenění Best-in-Test.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů.

Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.