T-Mobile Offer for Former Union banka Clients

• ZákazníkĹŻm bude zdarma vymÄ?nÄ?na bankovní SIM karta

Praha, 6. kvÄ?tna 2003 â?" MimoĹ?ádnou nabídku pro bývalé klienty Union banky pĹ?ipravil T-Mobile. Od zítĹ?ejšího dne budou mít zákazníci možnost bezplatné výmÄ?ny bankovní SIM karty, kterou dosud používali pro ovládání svého úÄŤtu vedeného u UB prostĹ?ednictvím mobilního telefonu. Nová bankovní SIM karta jim po nahrání bankovní aplikace u jiného bankovního domu umožní i nadále využívat služeb GSM banking.

Uvedenou nabídku mohou využít jak tarifní zákazníci T-Mobile, tak uživatelé pĹ?edplacených služeb Twist. VýmÄ?na bankovních SIM karet bude probíhat ve znaÄŤkových prodejnách T-Mobile po dobu dvou mÄ?sícĹŻ (do 30. 6. 2003). Jedinou podmínkou je pĹ?edložení T-Mobile SIM karty s nahranou bankovní aplikací Union banky. PĹ?i výmÄ?nÄ? karty pĹ?itom zĹŻstává zákazníkovi zachováno stávající telefonní ÄŤíslo i telefonní seznam. O možnosti výmÄ?ny budou zákazníci informováni prostĹ?ednictvím SMS.

Služeb pĹ?ímého bankovnictví s novou bankovní SIM kartou mohou zákazníci v souÄŤasné dobÄ? využít v šesti bankovních domech: ÄŚeské spoĹ?itelnÄ?, ÄŚSOB, eBance, GE Capital Bank, Poštovní spoĹ?itelnÄ? a Živnostenské bance.

T-Mobile
T-Mobile Czech Republic a.s. je prvním a jediným domácím operátorem v ÄŚeské republice, který je ÄŤlenem globální telekomunikaÄŤní skupiny. V prĹŻzkumu Reader´s Digest European Trusted Brands 2002 T-Mobile zvítÄ?zil v kategorii NejdĹŻvÄ?ryhodnÄ?jší mobilní operátor v ÄŚR. Více informací o spoleÄŤnosti a službách lze najít na www.t-mobile.cz.

T-Mobile International, jedna ze ÄŤtyĹ? strategických divizí koncernu Deutsche Telekom AG, patĹ?í k pĹ?edním mezinárodním poskytovatelĹŻm služeb mobilní komunikace. DceĹ?iné a pĹ?idružené spoleÄŤnosti koncernu Deutsche Telekom dnes poskytují služby témÄ?Ĺ? 82 miliónĹŻm uživatelĹŻ mobilních telefonĹŻ na celém svÄ?tÄ?. T-Mobile je prvním transatlantickým mobilním operátorem, který využívá digitální bezdrátovou technologii standardu GSM. V Ĺ?íjnu 2002 získala skupina T-Mobile prestižní ocenÄ?ní World Communication Awards 2002 v kategorii Nejlepší mobilní operátor pro Evropu, StĹ?ední východ a Afriku. Více informací lze najít na www.t-mobile.net.

Kontakt:
JiĹ?í Hájek                                                                Martina Kemrová
Manažer firemní komunikace                             Manažerka externí komunikace
T-Mobile Czech Republic a.s.                            T-Mobile Czech Republic a.s.
E-mail: ji.hajek@t-mobile.cz                              E-mail: martina.kemrova@t-mobile.cz

About the Company

T-Mobile Czech Republic, a member of the international telecommunications group Deutsche Telekom, has almost 6.2 million customers, the number-one operator in the Czech market. T-Mobile is an integrated operator: in addition to telecommunications services, it offers comprehensive ICT solutions not only for companies, but also for other organizations and individuals. It provides outstanding services in the high-speed network, which was proved repeatedly by benchmark testing performed by umlaut (former P3) with Best-in-Test seal.

T-Mobile Czech Republic places emphasis on taking a responsible approach to the environment and society. It adheres to fair business practices, helps beneficial applications and services to see the light of day, supports non-profit organizations, small businesses and individuals, and lends a helping hand whenever crisis situations arise. The company’s employees serve as volunteers in many places across the entire Czech Republic.

More information about the company is available at www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (the portal for journalists) and www.t-mobile.cz/pomahame (information on the company’s CSR activities).

Contact details of the press unit: press@t-press.cz.